USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Безвиграшна серія «Волиньбаскета» у Суперлізі: у лучан - вже третя поразка

6 Листопада 2015 15:34
Після двох поразок в Палаці спорту проти місцевих столичних команд у календарі лучан одеське турне. Розпочалось воно невдало – безвиграшна серія лучан у Суперлізі вже становить три матчі.

У четвер, 5 листопада, одеська «БІПА» перемогла вдома луцький «Волиньбаскет-WOG».

Спершу гра в одеситів пішла не дуже вдало – лідер у першій чверті мінявся кілька разів. Та до перерви рахунок був на кориcть господарів. Далі «моряки» почали нарощувати свою перевагу. Найбільший відрив у грі становив – 16 очок, та волиняни постійно скорочували відрив до мінімуму.

Та у такий день одесити просто не мали права програвати. 6 листопада свій день народження святкував головний тренер одеситів Вадим Пудзирей.

«БІПА» - «Волиньбаскет-WOG» - 74:65 (18:16, 19:14, 19:17, 18:18)

«Хочу привітати наших вболівальників з першою перемогою. Гравцям не менш приємно. Виграли підбір, виграли боротьбу. Ця перемога стала подарунком для нашого тренера», - розповів Михайло Волчанов, гравець БК «БІПА-Одеса».

«Поки що командної гри немає. У першій чверті не зіграв напад. Незадовільно зіграли п’яті номери. Команда розгубилася на майданчику, і фактично все над чим працювали раніше, було забуте. Та за рахунок вдалих замін та індивідуальній майстерності гравців ми зуміли виправити ситуацію. Шкода, що програли», - прокоментував головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ФУТЗАЛІСТ СТАВ ВІЦЕ-КАПІТАНОМ «ВОЛИНЬБАСКЕТА»

Наступний матч лучани зіграють в Южному проти місцевого «Хіміка» у суботу, 7 жовтня. Початок гри о 18:00. Зазначимо, пряму трансляцію поєдинку показуватиме Перший національний телеканал.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ні Показати IP 6 Листопада 2015 17:09
А про Волинську жіночу збірну по баскетболу знову мовчок лише про волейболісток
Вболівальник Показати IP 6 Листопада 2015 17:25
Поки, що очікувано хлопці набивають синці. Єдине неприємно в цій ситуації, що навчаються на своїх помилках. Але в ВОЛИНЬБАСКЕТА ще не було домашніх ігор. В них можна буде побачити реальний стан речей, і робити якісь висновки (перетрубації в складі). Тож 12 листопада всі на першу домашню гру. ЗАПАЛИМО СЕРЦЯ ВОГНЯМИ ПЕРЕМОГ.
+100) до Вболівальник Показати IP 6 Листопада 2015 17:34
згоден, хлопців мусово вдома підтримати!!!
Діма Показати IP 7 Листопада 2015 00:06
Ви просто всі не розумієте, що таке є сучасний баскетбол. Це і легка атлетика і футбол і гандбол з футболом, разом взяті. І все це на фоні дуже високого рівня IQ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus