USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Демяненко підбив підсумки гри «Волині»

12 Грудня 2012 14:39
Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко розповів журналістам про підсумки першої половини сезону, незаплановані витрати, труднощі роботи з командою та провідних гравців.

Про цей йдеться на сайті isport.ua.

Про підсумки першої половини сезону: «В цілому команда виступила непогано. Хоча я впевнений: могла і краще. Однак перешкодили об'єктивні причини. Зробити це не дозволила нестабільна гра, коли хороші матчі чергувалися з невдалими. Справа в тому, що поповнили колектив новачки прийшли в різний час - відповідно, їх готовність була різною. Позначилися також і травми провідних футболістів - Старцева, Занева, Ізворану, Рамона Лопеса, а ще дискваліфікації».

Про незаплановані втрати: «По-перше, до таких я відніс би домашній поєдинок із «Зорею». В ньому ми вели в рахунку 2:0, однак у підсумку завершили гру нічиєю, 2:2. Те саме можна сказати і про інший матчі в рідних стінах - з «Карпатами», який також призвів до нічийного результату - 1:1. Не повинні були програвати і «Таврії». Незапланованих втрат у осінній частині вистачало - очок 4-5 в загальній складності ми недорахувалися. Не втрать їх, - мали б зараз близько 30 пунктів. Але нічого не поробиш - це футбол».

Про Бікфалві: «Він хороший футболіст, який є провідним виконавцем в лінії півзахисту. Як і Аржанов, що перебрався до нас зі столичного Арсеналу. Однак «Волині» не завадило б мати ще кілька гравців такого плану. Сучасний футбол вимагає наявності універсальних виконавців, однаково успішно вміють і творити , і руйнувати. Чи хтось на прикметі? Звичайно. Однак називати їх прізвища поки не буду. Переговори з ними ще ведуться».

Про Суботіча
: «Повноцінні збори в період літнього міжсезоння швейцарець разом з командою не проходив. Якийсь час Суботіч грав на старому багажі, якого вистачало на певному етапі. Коли ж він закінчився, гра Даніеля стала менш ефективною. А потім йому завадила мікротравма, внаслідок якої нападник пропустив одну або дві гри».

Про труднощі в роботі з «Волинню»
: «Труднощі є. В першу чергу, вони пов'язані з браком полів і сучасної навчально-тренувальної бази. Самі розумієте, що це впливає на якісну підготовку команди. Але ми сподіваємося, що в 2013 році Волинь зможе отримати їх в своє розпорядження. Будівництво клубної бази вже ведеться, і можливо, що до літа вона буде здана в експлуатацію
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тиць-здиць Показати IP 12 Грудня 2012 14:41
Про Вадіка Панаса нічого не казав?
Хвєдя Показати IP 12 Грудня 2012 14:50
Поганим танцюристам завжди щось мішає.
щщщ Показати IP 12 Грудня 2012 17:19
Вадіка Панаса
Конрад Карлович Мiхельсон Показати IP 12 Грудня 2012 19:35
а що про нього казати, бухарить , клубицця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus