USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ФК «Волинь» змушують припинити існування і виступи у Прем'єр-лізі

22 Жовтня 2013 11:20
Після останньої домашньої гри головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний досить гостро прокоментував втручання в справи клубу та волинського футболу місцевих чиновників. Волинські Новини вирішили поцікавитися у представників команди що коїться насправді.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВЛАДА ХОЧЕ ЗНИЩИТИ КОМАНДУ «ВОЛИНЬ», - КВАРЦЯНИЙ. ВІДЕО
У прес-службі «Волині» нам повідомили, що на адресу Президента Федерації футболу України Анатолія Конькова та Президента Прем'єр-ліги Віталія Данілова були відправлені листи. У них ідеться про велику ймовірність того, що через адміністративний тиск з боку представників влади та в результаті особистої фальсифікації з боку Голови Федерації футболу Волині Василя Столяра клуб може втратити право виступати у змаганнях під егідою української Федерації футболу.

У листах повідомлялося про те, що члени Виконавчого комітету Федерації футболу Волині ще 15 листопада 2012 року прийняли рішення про проведення позачергової звітно-виборної Конференції 1 лютого 2013 року в Луцьку. Однак згодом, всупереч рішенню найвищого керівного органу регіональної федерації футболу, це рішення було неправомірно скасоване Президією ФФВ від 25 січня 2013 року, яка не мала ні юридичної, ні легітимної більшості для прийняття такого кроку.

Після цього ФК «Волинь» зазнав значних утисків, а також відчув на собі в повній мірі відсутність співпраці та розуміння з боку керівництва регіональної федерації футболу. Команда є колективним членом Федерації футболу Волині, проте нині, питання про статус членства ФК «Волинь» в організації оспорюється. Ініціатор таких дій – нинішній голова федерації – Василь Столяр, який має неабияку підтримку у даному питанні з боку найголовнішого високопосадовця області.
Так, згідно зі Статутом та нормами Регламенту з атестації футбольних клубів Прем’єр-ліги України, лише колективні члени регіональних федерацій мають право брати участь у Всеукраїнських змаганнях з футболу. Чергова звітно-виборна конференція Федерації футболу Волині запланована на 14 листопада нинішнього року, а відтак, якщо до початку конференції тиск чиновницького апарату області в особі особисто голови ОДА – Бориса Клімчука та спекуляції керівництва ФФВ в особі Василя Столяра на тему колективного членства ФК «Волинь» не припиняться, то клуб буде позбавлений можливостей та підстав брати участь у Всеукраїнських змаганнях з футболу в складі ОПФКУ «Прем'єр-ліга». А незаконне і протиправне позбавлення представників футбольної команди права делегування своїх кандидатів і захист власних інтересів у регіональній федерації та представництва на конференції, якраз і веде лише до одного розв’язку цієї конфліктної ситуації, яка йде аж ніяк не на користь волинському футболу.
Представники клубу у листах просять Анатолія Конькова та Віталія Данілова допомогти і не допустити знищення команди.
Волинські Новини стежитимуть за розвитком подій і інформуватимуть читачів про навколофутбольні перипетії на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Ростік Показати IP 22 Жовтня 2013 11:46
Боріска хоче захапати все )))))
Андрій Показати IP 22 Жовтня 2013 11:50
Столяр буде робити все,щоб залишитись біля кормушки. Він же нічого не вміє крім красти
Ростік до Андрій Показати IP 22 Жовтня 2013 11:54
Ну, красти чи не красти вміє Столяр В.А. не знаю, але вказівка пана з ОДА має виконуватися будь-якими методами, інакше розстріл. Це методи "кротів" і НКВД, які на жаль повернулися з далеких 30-их років минулого століття.
Володя Показати IP 22 Жовтня 2013 11:59
Боря і Вася не суньте свого носа куди не потрібно, дайте людям робити свою справу!!!
Ростік до Володя Показати IP 22 Жовтня 2013 12:09
Столяр як Столяр, але Борі на спорт і футбол зокрема, начхати на все з великої дзвіниці. Тут точно щось інше.... Моржливо навіть так, що тут Б.П. одному свому куму допомагає.... йому синка потрібно в люди вивести, через активну громадську діяльність, тому що дні при владі ж губернатора "СОЧТЭНЫ" а син кума, ще нічому не навчений))))))) і сам без підтримки влади і виграшів у тендерів довго не втримається на плаву!
Андрій Показати IP 22 Жовтня 2013 12:01
Якщо так і далі буде відбуватись, то влада області дограється залишитися без футболу. Будуть проводити чемпіонат губернаторів з ровенською областю, а Вася буде судити , як виликій футбольний фахівець.Добре що землі нахапались є де пограти.
Ультрас Показати IP 22 Жовтня 2013 12:03
Борода, шуруй на пенсію і не смій чіпати "Волинь"
Ростік Ультрасу до Ультрас Показати IP 22 Жовтня 2013 12:11
Яка пенсія, за такі "ДЄЛА" в сибір потрібно вислати а не на заслужений відпочинок у ранзі держслужбовця другого рангу))))))
брига Показати IP 22 Жовтня 2013 12:12
зрозуміло, що футбол на волині - одина із найприбутковіших сфер в області і "влада" не хоче втрачати доступ до неї. але тут є й інший фактор, який теж не мало важливий: клімчук нічого не розуміє ні у футболі, ні у тому як правильно його розвивати. так чому не дати можливість робити це людям, які справді на це здатні? поділитесь!)
Ір Показати IP 22 Жовтня 2013 12:21
Футболом на Волині буде займатися Ігор Чорнуха.
Баннед Показати IP 22 Жовтня 2013 12:31
Да, Столяр прям миллиарды заработал на футболе... Футбол - самый прибыльный бизнес в стране, ага. Это ответ Андрею про "кормушки" :))
Андрій до Баннед Показати IP 22 Жовтня 2013 12:56
Про миллиарды не скажу, но казенные машины с логотипом федерации себе под ж... забрал, да и бензинчиком халявным, который можно списать на поездку в райончик типа для развития там футбола, не брезгует. Можно еще вспомнить сколько из державных денег было потрачено на строительство полей из программы развития футбола в Украине под шумок евро 2012. Было бы ему не прибыльно, не держался б так, всеми правдами и не правдами.
Ростік до Баннед Показати IP 22 Жовтня 2013 19:42
Мілярд може і не заробив, але Стоялр бізнесмен, а тому в будь що гроші не вкладав би. Я так думаю що і нинішньому керівництву ФК "Волинь" він його не за цукерки продав, а зараз хоче ще й федерація продати, вже іншій, конкуріруючій фірмі, яка окрім будівництва і тендерів нічого про спорт і не знає ))))
от брехло Показати IP 22 Жовтня 2013 17:32
не знаю як клуб з якого краю Столяр. але зливають матчі за бабло нинішнє керівництво тобто Кварцяний.
666 Показати IP 22 Жовтня 2013 20:41
Нашла коса на камінь.
анонімус Показати IP 23 Жовтня 2013 08:46
чи задоволені лучани роботою мера та губернатора?
Баннед Показати IP 24 Жовтня 2013 10:01
Вот вкладывал бабло в футбол, а теперь вон говорят, что я накрав :)
123 до Баннед Показати IP 24 Жовтня 2013 10:05
Блин хотел не "Баннед", а "Столяр" написать : ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus