USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кварцяний радить Бікфалві перейти в «Дніпро»

26 Грудня 2014 08:58
Наставник "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував майбутнє лідера своєї команди Еріка Бікфалві.

"Ерік - кращий бомбардир чемпіонату України на сьогодні. Ми хотіли б, щоб він залишився в "Волині". Але не ми вирішуємо ці питання. Я раджу Еріку перейти в "Дніпро", але ним управляють його агенти, він їм чомусь довіряє", - сказав Кварцяний.

"Цілком можливо, що в Дніпро може перейти ще один наш гравець - Флорентин Матей. Всі фінансові питання щодо цих переходів будуть вирішувати не тренери, а власники клубів, інвестори".

Нагадаємо, головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що домовитися з Бікфалві не вдалося, а Матей поїде з дніпропетровською командою на перший збір. Так, мовляв, у півзахисника луцької «Волині» Еріка Бікфалві такі апетити, що йому радять шукати інший варіант, аніж дніпропетровський ФК «Дніпро». Попередньо двома футболістами з «Волині» цікавився клуб із Дніпропетровська. Двоє - півзахисники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
опа Показати IP 26 Грудня 2014 12:30
При його переході в Дніпро Кварц отримає немаленькі комісійні)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus