USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

ПСЖ познущався над «Динамо». ФОТО. ВІДЕО

19 Вересня 2012 01:20
Груповий етап в Лізі Чемпіонів команда Юрія Сьоміна розпочала з розгромної поразки. Кияни на виїзді поступилися французькому ПСЖ.

Про це повідомляє сайт Football.ua.

З перших хвилини зустрічі парижани розпочали серйозно тиснути на ворота гостей. Хвилині на третій ситуація біля володінь Максима Коваля загострилася, коли Менез точним пасом знайшов у штрафному Хав'єра Пасторе. Однак удар аргентинця відбив воротар.

Тим не менш, незважаючи на жвавий початок, небезпечні дії з боку господарів не відразу стали постійними. Динамівцям на якийсь час вдалося зачепитися за м'яч в центрі поля і відсунути гру подалі від своїх воріт, змусивши ПСЖ грати на контратаках.

І все ж затишшя у грі виявилося недовгим. Чергова вибухова атака ПСЖ призвела до того, що Тарас Михалик у своїй штрафній зачепив ногу Жеремі Менеза, а суддя холоднокровно вказав на 11-метрову позначку. Підійшов до «точки» Златан Ібрагімовіч і блискуче розібрався з Ковалем - 1:0.

Далі більше. Менез класно перевів м'яч на протилежний фланг, але ні Ібрахімовічу, ні Пасторе не вдалося пробити Коваля. Та й Михалик допоміг в тому епізоді. Тим не менш, за мить подача з кутового призвела до повторного взяття воріт Динамо. Блез Матуіді головою скинув м'яча Тіаго Сілву і бразилець відкрив рахунок своїм голам за ПСЖ.

Намацавши слабке місце гостей, парижани незабаром ще раз боляче натиснули на нього, розігравши чергову контратаку правим флангом. Тепер уже Пасторе проскочив повз захисника, але не встиг пробити по воротах. Чого не встиг зробити аргентинець, зробив через мить бразилець. Алекса залишили одного в центрі штрафної після розіграшу кутового, і захисник зробив рахунок розгромним.

У перерві Юрій Сьомін зважився на необхідні його команді зміни і кинув у бій замість Михалика бразильця Бетао. Незабаром вийшов на зелений газон і Огнєн Вукоєвич, однак його поява була вимушеною, оскільки травму отримав Денис Гармаш.

Відносним успіхом динамівців стало те, що їм вдалося встановити контроль над м'ячем в центрі поля, хоча й невідомо, чи це досягнення команди Сьоміна, чи примха парижан. У будь-якому випадку отриманою перевагою кияни ніяк не могли скористатися, безцільно перекочуючи м'яч впоперек поля.

Загалом у грі швидше «читався» четвертий гол ПСЖ на контратаці, ніж позиційний успіх Динамо. Тим не менш, незадовго до фінального свистка м'яч зусиллями Мігела Велозу опинився у сітці воріт Сальваторе Сірігу, після подачі зі штрафного. Але і цю скромну можливість порадіти у киян незабаром відняв Пасторе. Хав'єр цілу вічність чекав перекладу праворуч від Ієзекіля Лавессі, але накрити його ніхто так і не спромігся, а коли той отримав м'яч, то помилився ще й Коваль, який пропустив снаряд під собою після удару аргентинця.

Таким чином, інакше як провалом старт «Динамо» в Лізі чемпіоном не назвеш, як в частині гри, так і результату.

ПСЖ - Динамо К 4:1
Голи: Ібрагімовіч, 19 (з пенальті), Тіаго Сілва, 29, Алекс, 32, Пасторе, 90 +1 - Велозу, 86

ПСЖ: Сірігу, Жалле, Тіаго Сілва (Камара, 82), Алекс, Максвелл, Матуйді, Верратті, Шантом, Пасторе, Менез (Нене, 76), Ібрагімовіч (Лавессі, 71)

Динамо: Коваль, Даніло Сілва (Камара, 80), Михалик (Бетао, 46), Хачеріді, Тайво, Гармаш (Вукоєвич, 53), Велозу, Раффаеле, Кранчар (Гусєв, 76), Ярмоленко, ідей

Попередження: Нене






Фото з сайту Сегодня.UA
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гнидава Показати IP 19 Вересня 2012 10:21
вуйки, не ПСЖ познущалОСЯ, а клЮб ПСЖ познущаВСЯ.
сеня Показати IP 19 Вересня 2012 10:37
п о з о р . . . .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus