USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бійців 51-ої ОМБр просять передати фото і відео матеріали правозахиснику

25 Квітня 2016 09:30
Правозахисник Василь Нагорний просить у військових 51-ої бригади, щоб ті надіслали йому фото і відео матеріали із зони АТО, які є у бійців або їх родичів. Про це пише правозахисник у мережі Фейсбук.

«Оголошення для бійців 51 ОМБр (також відкомандированим з 51-ої до інших бригад) та їх родичів!

Хлопці, особисто прошу. В кого є відео, фото матеріали з зони АТО, з полігонів, з частини, з призовного пункту, дайте мені будь-ласка копії, навіть якщо це банальне фото з автоматом. Слово даю, що без вашого дозволу їх не використаю. Ви мені ще не таке довіряли і все було ж нормально. Поки не скажу для чого, але повірте, не на зле. Якщо можна , то вкажіть де зроблено фото, відео, хто на ньому зображений, які події, дата. Скидайте мені в ФБ (в приватні повідомлення), на електронку [email protected] або приходьте до мене на пр. Волі, 6. Хто вже колись давав, продублюйте, з описом», – йдеться у повідомленні Нагорного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus