USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Результати Чемпіонату України з легкої атлетики. Волинь – восьма

26 Вересня 2015 18:00
З результатом у 527 очок збірна Волинської області завершила змагання у Командному Чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків. Водночас, Любомльська ДЮСШ виборола першість серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл всієї України.

Офіційне оголошення результатів змагань та вручення відзнак представникам команд-переможців відбулось сьогодні, 26 вересня.

Згідно з результатами дводенного змагання, першість здобули представники команди Київської області (903 очка), срібло за командою з Дніпропетровська, бронза – у харків’ян.

Що стосується рейтингу спортивних дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву, то першість виборола СДЮШОР «У» з Києва, друге місце – за черкаською ОСДЮШОР «Чрк», третє місце вибороли вихованці СДЮШОР №3 міста Дніпропетровська.

Натомість, серед «звичайних» дитячо-юнацьких спортивних шкіл найкраще себе проявили волиняни. А саме – вихованці Любешівської ДЮСШ.

Друге та третє місця поділили гості з Харкова: ДЮСШ №12 та КЮСШ «ХТЗ».

Спеціальним призом «За волю до перемоги» удостоїли спортсменку з Дніпропетровська Богдану Семьонову. У фіналі бігу на 2000 метрів з перешкодами дівчина впала під час подолання останньої перешкоди вже перед самим фінішом. Проте тут же піднялась, не втратила лідерської позиції і зуміла фінішувати першою.
Нагадаємо, змаганнями зі спортивної ходьби, бігом на різні дистанції та метанням списа розпочався командний чемпіонат України серед юнаків. Спортивне дійство відбулося на оновленому луцькому стадіоні «Авангард». Вперше за 30 років на головній спортивній арені області організували легкоатлетичні змагання такого рівня.

Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків стартував 25 вересня.

Також у рамках змагань новий рекорд України по семиборству серед юнаків та неофіційний світовий рекорд встановила мешканка Броварів, бронзова призерка Чемпіонату світу в Колумбії 2012 року серед юніорів Аліна Шух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любешівци Показати IP 27 Вересня 2015 17:45
Любомьська ДЮСШ не брала участь у Командному Чемпіонаті Украіни!!!!!!!!!!!!!!!!!!(І немає "Звичайних "ДЮСШ.Є----СДЮШОР-брали участь 13 команд,і є ДЮСШ-брали участ 45 команд!!!!Серед них ДЮСШ Луцького району 16 місце,В.Волиньська ДЮСШ 17 місце,Ківерцівська ДЮСШ 26 місце,Луцька обласна ДЮСШ ==36 місце!!!!!!А Любешівська ДЮШС -1місце!!(сума очок-230..а всі разом 527 очок і 8 місце =Волиньська обл.!!!!!!!!
Великий Кнезе и Всея Показати IP 29 Вересня 2015 10:19
Любешов лучше всех

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus