USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Сім’я з Волині – найспортивніша в Україні. ФОТО

14 Червня 2016 10:01
Родина Івана, Людмили та Захара Возняків із Луцького навчально-виховного комплексу №22 стали переможцями Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Друге місце посіла команда з Харкова, а третє дісталося сім’ї з Донецька, - йдеться на сайті обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Із 7 по 10 червня 2016 року у селищі міського типу Лазурне Херсонської області проходив фінал Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я - спортивна сім’я». Участь у фестивалі прийняло 20 команди з усіх областей України, які позмагатись за звання найспортивнішої родини України.

Фінал спортивного свята відбувся у селищі міського типу Лазурне Херсонської області. За звання найспортивнішої родини України змагалося два десятки команд з усіх областей держави.

Нагадаємо, що за традицією фінал фестивалю відбудеться у області-переможниці, тому на наступний рік фінал Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я - спортивна сім’я» буде проходити у Волинській області й відбудеться тут вже вчетверте.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 14 Червня 2016 11:29
МОЛОДЦІ!!!!
Лілія Показати IP 14 Червня 2016 12:08
Вітаю з перемогою і щиро бажаю нових злетів!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus