USD 39.75 40.07
  • USD 39.75 40.07
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

«Волинь» завершила сезон нічиєю. ВІДЕО. ФОТО

10 Травня 2012 23:47
Довгоочікуваної перемоги ФК «Волинь» вдома луцькі вболівальники так і не дочекалися. З луганською «Зорею» «хрестоносці» зіграли внічию.
Матч 30-го туру футбольної Прем’єр-ліги відбувся 10 травня у Луцьку на стадіоні «Авангард».
Про бажання перемогти та «гучно гримнути дверима» в останній грі турніру говорили і тренер лучан Анатолій Дем’яненко, і його підопічні.

Однак цього виявилося замало. Для «Волині» зустріч розпочалася з неприємностей: двох голів у ворота Дениса Шеліхова.


На 16-ій хвилині розрахованим дальнім ударом забиває легіонер «Зорі» Джаба Ліпартія. Другого з пенальті поклав Ілья Галюза.


У першій 45-хвилинці лучани спромоглися лише зменшити різницю в рахунку завдяки удару Ігоря Скоби.
Другий тайм «Волинь» розпочала дуже активно і на 48-ій хвилині Євген Павлов впав у карному «Зорі». Суддя Олександр Іванов вирішив, що молодого нападника збив захисник гостей, тому й поставив пенальті у ворота Дмитра Козаченка. Майкон не схибив – 2:2.

«Волинь» спробувала організувати навалу, але гравці «Зорі» виконали свою роботу справно. Найнебезпечніші удари наносили Майкон та Олексій Бабир, але їм забракло точності.

До слова, під час матчу відзначилися фани «Волині». Попри прохання клубу обмежити кількість фаєрів, які традиційно палять на честь завершення футбольного сезону, вони влаштували справжнісіньке шоу з вибухами та густими клубами кольорового диму.








Варто додати, що конкурент Майкона у перегонах бомбардирів донеччанин Євген Селезньов теж забивав у цьому турі. Тож кількість голів у них залишилася рівною – 14. Таким чином звання «найвлучнішого стрільця» чемпіонату він ділить з гравцем «Шахтаря».















Волинь - Зоря 2:2

Голи: Скоба, 41, Майкон, 49 (пен) - Ліпартія, 16, Галюза, 37 (пен)

Волинь: Шеліхов, Сімінін, Шиков, Приндета, Романчук, Насонов (Бабир, 46), Шарпар, Скоба (Герасим'юк, 74), Лопес, Павлов (Савич, 80), Майкон

Зоря: Козаченко, Ярмаш, Шуніч (Коротецький, 60), Вернидуб, Гнатович, М.Іг. Білий (Ференчак, 79), Галюза, Каменюка, Ліпартія, Худзік (Родич, 58), Ідахор

Попередження:
Майкон, Приндета, Сімінін, Шиков - Вернидуб, Гнатович, Галюза, Шуніч, Козаченко
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вася Показати IP 11 Травня 2012 09:53
г а з м я с о ч к а
Таня до вася Показати IP 11 Травня 2012 17:16
:)а я вже давно пропонувала так назвати))))
фанат Показати IP 11 Травня 2012 13:59
Другий тайм «Волинь» розпочала дуже активно і на 48-ій хвилині Євген Павлов впав у карному «Зорі». (це був Бабир) навчиться писати без помилок. А в основному за волинь радий)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus