USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинське джиу-джитсу «почули» в Німеччині. ФОТО

18 Жовтня 2013 13:59
Сподвижників джиу-джитсу на Волині після Етапу Кубку Європи відзначили високими нагородами.

Так, після Етапу Кубку Європи з джиу-джитсу у місті Ляйпціг (Німеччина) сталась приємна подія, - інформує обласна організація Асоціації джиу-джитсу України.

Голову асоціації, що входить до складу Національної федерації джиу-джитсу України, старшого тренера збірної України з джиу-джитсу, тренера вищої категорії Ігоря Юхименка нагородили медаллю «Незалежність України» та дипломом Міжнародної академії рейтингових технологій і соціології «Золота Фортуна» за високі результати у тренерській роботі та активну популяризацію цього виду спорту на Волині та у Європі.
Чемпіона Європи, майстра спорту України з джиу-джитсу Максима Гераськіна нагородили Лауреатським дипломом Міжнародної академії рейтингових технологій і соціології «Золота Фортуна» за значні спортивні досягнення. Максим навчається в Луцькому інституті розвитку людини Університету «Україна».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus