USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Бразильське джиу джитсу «їде» в Луцьк - «LUTSK OPEN NO GI»

19 Квітня 2018 20:44
У Луцьку вперше відбудетьсявідкритий чемпіонат міста Луцька з бразильського джиу джитсу – «LUTSK OPENNOGI». Організатори запрошують лучан та гостей міста подивитися на видовищну боротьбу, силу волі, характер учасників змагання та неймовірні борцівські трюки, які виконуватимуть спортсмени проявляючи жагу до перемоги.

Тренер луцького клубу «Garda», організатор змагань Михайло Савчук розповідає, що в протистояннях зійдуться спортсмени різних вікових категорій.

«За перемогу будуть змагатись клуби та спортсмени з 10 областей України у більш ніж тридцяти вікових та вагових категоріях. А це спортсмени, наймолодшому з яких чотири роки, а найстаршим – більше сорока. Подібні змагання саме з бразильського джиу-джитсу у Луцьку відбудуться вперше. Цей спорт стрімко набирає популярності в Україні та світі, не стоїть осторонь цих процесів й Волинь», - розповідає Михайло Савчук.


Довідково: Бразильське джиу джитсу (поширене скорочення — БДД) — бойове мистецтво, спорт та система самозахисту, що сфокусована на боротьбі, особливо в партері. Цей спорт навчає, що менша та слабша фізично людина може успішно захищатися та перемогти міцнішого супротивника, застосовуючи фізичні принципи та правильну бойову техніку. Техніка БДД використовується на спортивних змаганнях з боротьби, змішаних бойових мистецтвах (ММА) та для самозахисту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus