USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Від початку АТО на сході загинуло 112 волинян

27 Квітня 2015 09:28
112 волинян поклали своє життя в боях на сході України. Ще 6 мобілізованих відійшли у вічність за інших обставин. Про це йшлося під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 27-го квітня.

Робочий тиждень ОДА розпочався із хвилини мовчання у Волинській облдержадміністрації. Так, керівники управлінь та бюджетних установ вшанували пам'ять Олексія Цигикала та Олександра Перванчука, а також Віктора Божидарніка, серце якого перестало битися вчора, 26 квітня.

«У нас є сумні звістки, ми втратили кращих волинян: ректора Луцького національного технічного університету Віктора Божидарніка, після ДТП у лікарні помер підполковник з військової частини з Володимир-Волинського Олексій Цигикала та Гіркополонівський сільський голова Олександр Перванчук, який помер вчора, 26 квітня», - доповів губернатор.

Усі присутні встали і хвилиною мовчання вшанували волинян.

Як повідомив Гунчик, на Волині - 112 загиблих і померлих, які виконували свій обов’язок під час бойових дій. Також 6 військовослужбовців, які загинули за інших обставин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus