USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час суду щодо вбивства офіцера СБУ з Луцька трапилася бійка. ВІДЕО

28 Червня 2016 11:11
Підсудних, які вибили ґрати, довелося повертати силою в клітку.

У Маріуполі під час засідання Приморського суду міста у справі про вбивство офіцера Служби безпеки України Віктора Мандзика відбулися зіткнення, - передає УНН.

На відео видно, що підсудні почали вибивати ґрати “клітки”, де вони сиділи. Потім вони почали прориватися до родичів у залі

Бійці спецпідрозділу поліції фізичною силою затримали підсудних і повернули їх у клітку.
Шістьох підозрюваних у вбивстві співробітника СБУ Віктора Мандзіка залишили під вартою на 60 діб. Відповідне рішення виніс Приморський районний суд Маріуполя, повідомляє прес-служба обласного управління поліції у вівторок, 28 червня.

Наступне засідання у справі заплановано на 13.00 7 липня.

"Через неодноразові спроби дестабілізувати ситуацію і зірвати судовий процес ... для забезпечення громадського порядку та безпеки всіх учасників процесу на місце були направлені співробітників спецпідрозділів поліції. Поліція втримала обстановку в залі засідань і навколо будівлі суду під контролем і в рамках закону реагувала на всі зміни оперативної обстановки", - додали в поліції.

Також відкрито кримінальне провадження за "втечу з місця позбавлення волі або з-під варти".

Нагадаємо, лучанин Віктор Мандзик, 1986 р.н., розпочав свою службу в органах Служби безпеки України у 2009 році. У зоні проведення антитерористичної операції перебував з січня 2015 року. Віктор був задіяний у одній із спецоперацій по затриманню сепаратистів на території Донецької області, під час якої йому вдалося чудом врятуватися від розриву гранати, – повідомляла прес-служба УСБУ у Волинській області.

Віктор Мандзик трагічно загинув при виконанні завдання минулого року на Донеччині. Так, 21 березня 2015 року – у Волновасі банда озброєних контрабандистів розправилася з капітаном СБУ Віктором Мандзиком.

ЧИТАТИ ЩЕ: РІК ПОТОМУ: ВБИВЦІ ВОЛИНСЬКОГО ОФІЦЕРА ВІКТОРА МАНДЗИКА І ДОСІ НЕ ПОКАРАНІ
Убивцю волинського офіцера СБУ затримали під час спроби нелегального перетину кордону вже 27 березня того ж року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus