USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під донецьким аеропортом знищили дві вантажівки бойовиків і росіян. (ФОТО 18+)

23 Січня 2015 18:40
Під донецьким аеропортом вантажівки з бойовиками та росіянами потрапили під обстріл. Близько 20 терористів загинули, 10 потрапили в полон.

Про це написав радник президента Юрій Бірюков на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Абсолютно не шанований товариш Лавров! От ви все стверджуєте, що російських військовослужбовців в Донецьку немає, що все це підступи та інсинуації. У мене коротеньке питання: тіла цих ваших неіснуючих російських десантників закопувати в кар'єрі? Чи все-таки передавати в вашу країну? Ась?", - запитує Бірюков.

Радник президента повідомив, що сьогодні були знищені дві вантажівки з бойовиками.

"Сьогодні на світанку дві вантажівки з особовим складом (ДНР? Росії?), кілька стволов МТ-12 (Рапіра) під прикриттям БМП і БТР висувалися на штурм Донецького аеропорту. Наша розвідка навела нашу ж арту, ті відпрацювали. І вже ніхто і нікуди не висувався більше. Ще години дві вони робили спроби відповзти, потім самі копали могилки, а потім ... Ну, потім", - пише Бірюков.

З його слів, більше 20 терористів загинули, понад 10 потрапили в полон.

"Більше 20 "двохсотих" сепарів і росіян, десяток в полоні. Активно йде допит, але - після надання першої медичної допомоги", - розповів радник президента.

"Командування АТО покликало нас на збір речових доказів та на фотофіксацію. Під гуркіт залпів - завдання виконали. А, тут ще й кореспондент Los Angeles Times. Незручно якось, як тепер говорити про те, що тут немає росіян?", - додав Бірюков.

У прес-службі Міноборони повідомили, що українські військові знищили понад 50 терористів.

"У ході бойових дій у населених пунктах Опитне та Водяне Донецької області військовослужбовцями Збройних сил України розгромлений батальйон бойовиків.

Українськими військовослужбовцями знищено більше 50-ти терористів, 5 осіб знаходяться у полоні українських військових, захоплено 2 БМП противника, знищено 4 танки, автомобільна техніка та боєприпаси терористів", - сказано у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus