USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В АТО загинули двоє українських військових, один потрапив у полон

1 Червня 2015 10:58
Один з українських бійців потрапив у полон під час бою з терористами поблизу Мар'їнки у неділю.

Про це "5 каналу" телефоном повідомив заступник начальника міліції Донецької області Ілля Кива. З його слів, диверсійно-розвідувальна група з 15 бойовиків зав'язала бій з українськими захисниками. Двоє бійців АТО загинули, одного поранено. У терористів двоє тяжко поранених, яких вони забрали з собою.

"ДРГ з боку контрольованої бойовиками території зайшла на нашу теріторріі між двома блокпостами і нарвалася на секрет. Так як сили бойовиків були майже в два рази більші, вони вступили у бій. Під час бою двоє військовослужбовців загинули. Коли розвідка підійшла, ДРГ почали відступати і забрали з собою одного військовослужбовця", - повідомив заступник начальника ГУ МВС України в Донецькій області Ілля Кива.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus