USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни виготовляють іменні жетони для бійців

24 Листопада 2014 18:14
У Луцьку волонтери безкоштовно виготовляють іменні жетони для військовослужбовців. Самі ж бійці кажуть, що їм дуже потрібно мати такі жетона, адже, з їхньою допомогою можна швидше дізнатися групу крові пораненого солдата або ідентифікувати загиблого.

Про це йдеться у сюжеті ZIK.

Волонтери відливають жетони на одному із луцьких підприємств уночі та в позаробочий час. Майстри себе не афішують, лише, кажуть, що робитимуть добру справу і надалі. Відтак, днями бійці уже отримали першу сотню металевих ідентифікаторів.

«Там, на сході, ніхто такі жетони не робить. Хіба звідси можуть передати. Держава дала форму, але без шевронів. З однієї сторони, ми б такі жетони напам'ять собі залишили. З іншої, з їхньою допомогою нас легше буде віднайти», – зазначає військовослужбовець Віталій Пудлік.

Волинські волонтери підхопили таку доброчинну естафету від столичних активістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus