USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські рятувальники вчилися не боятися вогню. ФОТО

23 Жовтня 2009 15:51
Близько трьохсот рятувальників з усієї Волині гасили вогонь та рятували людей в умовах, максимально наближених до реальних, повідомляють 23 жовтня «Волинські новини».
Сьогодні на базі Ковельської пожежної частини №19 відбулись навчання на смузі перешкод професійної психологічної підготовки. У них взяли участь понад півсотні рятувальників із Ковельського, Нововолинського, Володимир-Волинського, Старовижівського, Любомльського, Любешівського, Ратнівського, Шацького, Турійського гарнізонів служби «101».
Отримані навички допоможуть бійцям МНС краще виконувати свої обов’язки для оперативного надання допомоги людям, повідомили у прес-службі ГУ МНС України у Волинській області.
Перед рятувальниками непросте завдання – ліквідувати пожежу у підвалі

Цього разу надзвичайна ситуація виникла на висоті
 

Подолати вогняну перешкоду – теж завдання не з легких

Попрацювали на славу

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus