USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зникли понад сто картин відомого українського художника

22 Лютого 2017 14:21
Зникла 101 картина найвідомішого українського художника сучасності Івана Марчука.

Про це стало відомо із повідомлень у Фейсбук.

Так, у дописі Михайла Апостола йдеться, що ще влітку минулого року всесвітньо відомий художник передав свої кращі полотна для чергової зарубіжної виставки в Іспанії, як це було і раніше, своєму агенту.

Останній обіцяв влаштувати «мистецький переворот» у свідомості європейців. На жаль, ані обіцяної вересневої, ані будь-якої іншої виставки видатний художник з того часу так і не відкрив. Тримався, як міг...

«Оскільки діяти потрібно скоро і рішуче, я розказав про цю ситуацію своїм друзям Тарасу Кремінь і Ігорю Бриченко, які зустрілися з Іваном Марчуком, і ми прийняли рішення заявити про скоєний злочин до органів Національної поліції України.

Сьогодні - перший результат: обізвався агент, буцімто пообіцявши повернути «золотий фонд», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 22 Лютого 2017 14:22
Я в шоце
не бе Показати IP 22 Лютого 2017 15:47
украіна чи укра- ді-на? друге -ближче
Сераховичі Показати IP 22 Лютого 2017 16:06
Пане Іване! Повертайтесь назад в Америку..." Пасічник" Вам обіцяв музей.інші виставку... Поважна і старша Людина і таке відношення...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus