USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кулеметника з Волині нагородили за мужність

27 Липня 2016 15:29
Волинського солдата Івана Тутейка нагородили орденом «За мужність».

Про це йдеться у відповідному указі президента.

Відтак, президент Порошенко відзначив високими державними нагородами військовослужбовців, які проявили особисту мужність і високий професіоналізм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції.

Серед нагороджених орденом «За мужність» ІІІ ступеня солдат Іван Тутейко з Ківерцівського району, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Волинянин – кулеметник 59 окремої механізованої бригади оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України. З травня 2016 року бере участь в антитерористичній операції на території Луганської та Донецької областей. 22 червня 2016 року, виконуючи бойове завдання з групою розвідки, українські військові виявили диверсійно-розвідувальну групу противника, яка зайшла до наших позицій.

В результаті запеклого бою ДРГ змушена була відступити. Іван Тутейко спільно з іншими військовослужбовцями підрозділу вели переслідування ворога, в результаті чого бійці зайняли «укріпрайон» противника, знищили 7 терористів, захопили зброя, боєприпаси, засоби зв’язку та спорядження.

Під час операції солдат Тутейко організував прикриття поранених та тих, хто надавав першу медичну допомогу, а також виніс із поля бою зброю, боєкомплекти, розгрузки та бронежилети поранених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus