USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85
Андрій Сажнєв: Романюк «на атасі» не стояв. Відповідь прокуратури.
Мене здивувала наша прокуратура. Дуже… Не знаю, чи то вирішили прокурори зекономити бюджетні кошти на конверті і поштових марках, а може подумали, що я місяцями не заглядаю в поштову скриньку, але відповідь на своє звернення я побачив в Інтерненті на «Волинському Інформаційному Порталі».

Склалося враження, що прокуратура з усіх сил прагнула відзвітуватися, що заявника вже «від футболили» й питання закрили. Більше того, тепер усі знають мою домашню адресу – лист оприлюднили без мого відома й згоди. А мені вже й так телефонували «доброзичливці» й радили добре поміркувати чим я зайнявся й чи не зашкодить моєму здоров’ю така громадська діяльність.

А як не дай Бог зі мною щось станеться, то кому дякувати панове прокурори? Чи ви може тепер мене захистите по дорозі з дому до дому?

А по суті, відповідь прокурорів, як то кажуть стандартна відписка. Мене поінформували, що «за фактом розтрати зерна держматрезерву, яке зберігалося на ДП «Луцький КХП № 2», слідчим відділом прокуратури області розслідується кримінальна справа, порушена щодо директора КХП Михайла Гнасюка за ознаками злочину, передбаченого частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України.», - ніби то я цього не знав.

Пишуть, що в ході досудового слідства встановлюються також причини та умови, які сприяли вчиненню злочину. Хоча воно й так зрозуміло, що підозрюваний Гнасюк не носив зерно мішками, навіть автомобілями таку кількість збіжжя вивезти проблематично. Отож, мають бути спільники, посібники і як то називається «дах». А в спеціальній статті на сайті з цього приводу Микола Пєтухов, виконувач обов’язків начальника управління податкової міліції ДПА в області запевняє, що суть цієї фіктивної угоди дуже проста. Виходить, так може зробити кожен?! Чи що? Що це за майстер клас від податківця?

Однак, повернуся до прокурорського листа. Наступний абзац відповіді мене просто вбив: «Як вбачається з матеріалів кримінальної справи, слідством не встановлено ніяких даних про причетність до вчинення Гнатюком М.С. згаданого вище злочину колишнього голови Волинської обласної державної адміністрації Романюка М.Я. чи інших посадових осіб даної установи, в тому числі якихось діянь (бездіяльності) останніх як причин чи умов, які сприяли вчиненню злочину, а тому будь-які підстави для притягнення цих осіб до відповідальності на даний час відсутні».

Ось так! Іншими словами, мене повідомили, що коли підозрюваний тирив державне зерно, пан Романюк «на атасі» не стояв. А те, що Романюк не виконував своїх повноважень на посаді голови ОДА щодо контролю за зберіганням та використанням державного матеріального резерву, і те що держава від цього понесла просто колосальні збитки, мабуть на думку прокурорів злочином не є. Коротше кажучи, готую заяву на генеральну прокуратуру.

А коли читав відписку й виправдання волинської прокуратури, то згадався мені один з сюжетів програми Камеді Клаб: поділюся ним з вами. На мій погляд він тут якраз в тему.

Адже очевидним зі слів прокуратури є те, що Рафік – перепрошую – Романюк не винуват ))) .
http://www.youtube.com/watch?v=50AiH4OBoFI&feature=related
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Я почуваюся ніяково. Занадто багато уваги до моєї скромної персони. Оце почитав відгуки на новину в «Волинських новинах», яка розповідала…
Андрій – військовослужбовець Національної гвардії України. Разом із бойовими побратимами повернувся із фронту до Луцька на ротацію.
Уряд Росії не має наміру переглядати домовленості з Україною щодо надання їй кредиту і ціни на газ, якщо до влади…
Коментарів: 27
Орест Показати IP 13 Вересня 2010 15:50
Ролик дуже вдало підібраний! Молодець!!!)))
без сумнівів Показати IP 13 Вересня 2010 15:56
Хто б сумнівався... Хіба прокуратура буде розслідувати справу де замішаний провладний кандидат в мери банкір Романюк? Тримайтеся, нелегко вам прийдеться.
забужан Показати IP 13 Вересня 2010 15:58
Тему потрібно і далі крутити, але тексти кращі мають бути. Та й асоціативний рядок якиїсь дивний виходить: то Рафік, то "від Ілліча до Ілліча". Як казали в дитинстві "не до складу не до ладу..."
читач Показати IP 13 Вересня 2010 16:01
Та читали ми ту відписку.
Іван Показати IP 13 Вересня 2010 16:10
прикольно написано. Мало не в---ся коли читав, а яке відео! Молодці, дали стусана прокуратурі доброго. Жити стає цікавіше й веселіше. Пацани а таку бомбу розкрутили.
Іван Показати IP 13 Вересня 2010 16:28
Читаю я цього, як його..., Сажнєва, і тисячний раз пересвідчуюсь, що відомий російський психолог має рацію: "Парень, швевелящий губами при чтении, лучше приспосабливается к современной жизни, чем его интеллектуальные собратья". Між іншим, наймитам інтелекту не треба - він їм зайвий, як монаху зайвий пістолет. Рекламує себе, як рекламують пивіо "Рогань".
Олег Показати IP 13 Вересня 2010 16:48
Я підтримую Сажнєва! Хто дав право вивішувати копію документа в інтернеті, не попередивши адресата? Чому власне сам адресат про це не знав? Швидко замітаємо сліди?
Данило Показати IP 13 Вересня 2010 16:50
Цей Сажнєв так себе веде, ніби його вкусила муха це-це. А щодо замовників цього квакання (Грицюка і Бондаря), то сіамські близнюки відходять з життя (мається на увазі - з політичного), з незначним інтервалом у часі, навіть якщо один з них марсист, а другий протестант. В даному випадку - бютівець і балоговець.
Олег Показати IP 13 Вересня 2010 16:59
А мені здається, що муха це-це таких от Романюківских Данил за певне місце вкусила. От і дратуються і починають зістрибувати на інших кандидатів...
Орест Показати IP 13 Вересня 2010 17:01
Данило, передайте Романюку, що правильно робить, що боїться. Богі тоже плачут.
Іван Показати IP 13 Вересня 2010 17:37
А я думаю, що пацани просто ввійшли в азарт. Навряд чи це справа рук Грицюка, або ж Бондаря. Побачити хлопці підуть ще по мажоритарці від якоїсь не відомої партії й виграють. Їх за ці тижні знають краще ніж багатьох депутатів облради. Хіба тут тра багато грошей аби це робити? Аби було бажання. Вони як з моторчиком. Кожен тиждень щось придумують. Штабісти фігби так напрягалися. З них що вбєш, то вїдеш.
Олександра Показати IP 13 Вересня 2010 20:06
Да всі вони однакові!!!Невже хто-небудь може повірити,що Романюка звинуватять ? Да він відкупився на 30 років вперед!!!Стільки пшениці продати!!!А ви голосуйте за нього,голосуйте!!!!
гаяне Показати IP 14 Вересня 2010 05:45
Ага, все кинули і голосуємо. Зявилися лейтбокси з цим невеселим лицем. І підпис - людяний та відповідальний!!!!!:))))))))От вам і .... відповідальність ти наша зернова!
питання Показати IP 14 Вересня 2010 09:57
А в чому виявляється "людяність" банкіра? Нонсенс.
Працівник банку Показати IP 14 Вересня 2010 10:21
Повірте, банкірам на всіх вам начхати, з власного досвіду знаю. Вони пресують до останнього при чому найнижчі верстви, які мали необережність кредитку на 500 грн взяти, а потім з неї 2000 відсотків вгатити! Отак і в нас буде, виберемо такого мера - в тисячу разів пошкодуємо
Валютний позичальник до Працівник банку Показати IP 15 Вересня 2010 00:31
"Людяний" банкір-це всеодно що милосердний кат.Люди,СХАМЕНІТЬСЯ!!! Про яку людяність може йти мова в безжалісного і прагматичного функціонера Приватбанку,який уже років з 20 там працює??? Вони без найменшого докору сумління виганяють сім'ї боржників разом із малими дітьми на вулицю.Ми для них всього лиш "біомаса",як полюбляють висловлюватись про народ хазяї романюка та їм подібні.
маха Показати IP 14 Вересня 2010 14:45
хто випустив цього неврівноваженого з психушки??? та він двох слів докупи зв"язати не може!!!! Володимир Налькович не перестає дивувати своїми чорнушними піар-технологіями! Віват, пане Бондар, думаєте на таких лохах в крісло мера втрапите???
Колоброд Показати IP 14 Вересня 2010 14:47
Чіталь, плакаль:) А за рафіка окремий респект і уважуха:)
goodok Показати IP 14 Вересня 2010 16:03
Дааааааа... путі Шиби нєісповєдіми... Більшість зрозуміє, до чого це тут сказано ;)
Комсомолець Показати IP 14 Вересня 2010 16:51
Бондар підбирає згідно свіого рівня. Яблуко від яблука... Народ скаже, як завяже. Налькович, згадай дитинство, петеушнику, як ти на Потебні соняшниковим насінням торгував. А рівень то той же. Як шкода! Мером буде Романюк, просися до нього асенізатором. Будеш чистити місто від шибиших фекалій.
Орест Показати IP 14 Вересня 2010 17:22
Не буде Романюк мером, навіть не "мильтеся"! Люди не настільки дурні, щоб купитися на дешеві плакати і слогани!
ех до Орест Показати IP 14 Вересня 2010 21:04
Зате за ним стоїть партія януковича і великі гроші
Не прихильник Романюка, але навіщо писати фігню Показати IP 15 Вересня 2010 00:56
І що оце морозить цей "захисник"? Синку, чи знаєш ти, що таке Держрезерв? Спробуй дістати інформацію звідти, скільки зерна і де і по чому збирається. Цього не знає навіть усюдисущий Клімчук, як не знав і Романюк. Структура закрита, і оце марево сивого коня як піар абсолютна гниль, за що тільки гроші платяться? Шукати треба в інших місцях компромат на кандидата від Януковича... Але мозок мякенький - тому й аргументація - дурновата. А в Прокуратурі тільки посміялися над опусом від п. Сажнєва.
Man Показати IP 15 Вересня 2010 13:35
Давай Андрюха,рви цю всю бикоту! Я не за якого кандидата,всі вони мудаки,я просто проти КОРУМПОВАНОЇ ПРОКУРАТУРИ і ментів!
по-приколу Показати IP 15 Вересня 2010 15:13
Я теж думаю,що ніхто нічого не доведе!Нажаль...Але мені шкода!Бо цей банк мене особисто більш як на 2000 грн надурив!!!І доказати я нічого не зміг.В них навідь бухгалтерія толком не ведеться!!!Зате реклама гарна!Вчора новий філіал відкрили ЗА МОЇ ГРОШІ !!!Да і Бондар такий самий,просто в банк його ніхто не взяв працювати.Все нижче і нижче котиться.В ВР не втримався,в губернаторах теж "відзначився", один його ставленик Шиба,чого вартий!То він вже в мери кинувся!За чиї гроші?
хелОоу пАнстВО грОмАдянстВО Показати IP 28 Вересня 2011 15:28
Такое ощущение что тут одни неудачники собрались... При чём тут мер, если обговаривается прокуратура? Вам лишь бы кого то яблоками закидать, того кто вас умнее, профессиональнее, работоспособнее... Зависть-плохое чувство, друзья мои... А начните с себя, своей семьи. Работайте, культурно отдыхайте,стремитесь к лучшему, воспитывайте нормально своих детей... Вот и не будет вам быдла.)))
Рая Показати IP 18 Березня 2012 11:46
Не розумно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus