USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20
Антон Сосновський: Мафія існує?!!

Заарештували мого хорошого приятеля Бориса Пенчука. Того самого, який є автором серії книг про Донецьку мафію. Причому згідно інформації якою володію,зроблено це було брутально. Хоча на яку коректність, тим більше з боку правоохоронних органів, можна сподіватись у нашій державі?
Людину з Києва, де донедавна мешкав Борис, люди в масках посадили в авто і доправили в Донецьк - у той регіон, про який чимало написано Борисом. Статтю інкримінують доволі серйозну – здирництво.
На моє переконання, справа суто політична, і це - на 4-му році панування демократії в країні.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Упродовж останніх кількох тижнів Україна, як сказав відомий класик, ступила два кроки вперед, а потім один назад. Наша держава не…
От саме там, і зі сторони проспекту Перемоги, потрібно будувати підземний перехід, а не на Театральному майдані. Хоча владу більш…
Весь інформаційний простір «забитий» інформацією про війну Грузії з Росією і навіть блогери «Волинських Новин» висловили свою думку. Переконаний це…
Коментарів: 8
злидень Показати IP 6 Листопада 2008 13:27
Тепер Вам треба переходити в підпілля... раз ви його хороший приятель. Може в Вас він зберігає чорновики з компроматом...
rangel Показати IP 6 Листопада 2008 13:31
"панування демократії" повеселило Антон, піші істчо :D
Ігор:) Показати IP 6 Листопада 2008 13:40
Головний правоохоронець країни Юра Окуляренко, той, що з Рівного, схоже, просто використав Пенчука як презерватив. А використані презервативи, Антон, викидають. Втім, Ар"єв - виняток. Поки що...
Геть ман Показати IP 6 Листопада 2008 14:17
Ющенка геть! Пенчука викоритсав Ющенко, використав і викинув у вязницю. Ось такий він наш президент!
Олесь Показати IP 6 Листопада 2008 17:40
Дивись Антоша бо і за тобтою прийдуть скоро. За те, що печатку волинської ПОРИ самозванцю і ставленику Регіонів Годунку продав за 50 000 у.о. А там відкрита кримінальна справа і по ньому і по інших людях які підозрюються у таких справах.
Антон Сосновський Показати IP 6 Листопада 2008 19:54
Олесю ех ваші слова та богу в вуха, я про 50 000. А стосовно печатки то все таки багатьом вона не дає спокою. А печатка то в голови облорганізаціїї Олександра Ойцюся.
Олесь Показати IP 6 Листопада 2008 21:34
Та я спокійний як ніколи просто пишеш про злочин стосовно Пенчука, а сам по суті є злочинцем, що продав партію в руки Годунка та Партії Регіонів.
Антон Сосновський Показати IP 7 Листопада 2008 20:14
Олесю! Ви що не уважно прочитали мою віповідь? Хоча аналізуючи Вашу думку очевидно Ви краще мене знаєте ситуацію з печатками і партіями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus