USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Галичанка: Реакція на реакцію Порошенка щодо критики The New York Times
Реакція шоколадного барона на публікацію NYT здивувала не тільки українців. Вона розставила крапки над «і» в найменшій системі координат великого магната Порошенко, який точно знає, як потрібно розмовляти з директором «5-го каналу». Він упевнений: кожен пан може вказати журналістові не просто, що йому писати, а й послати його куди подалі. А тому він, як господар «дресированих», знає: критикувати такого, як він, можна тільки з чийогось великого дозволу. По-іншому не можна, - пише Ліна ТИХА, «Конфликты и законы».

Як посміла The New York Times написати те, про що в Україні говорить кожен, хто бачить реформаторство від Порошенка, його потуги згвалтувати Конституцію, підім'яти під себе парламент і контролювати все: РНБО, парламент, Кабмін, СБУ та ЗСУ? Вони там в The New York Times зовсім страх втратили?

Дійсно, як треба знахабніти, щоб заявити в своєму виданні: Шокін став символом глибоко вкоріненою корупції в Україні, не зумівши залучити до відповідальності жодного члена поваленого режиму Януковича або нинішнього уряду? Адже Петро Олексійович точно знає: там, в Америці, повинні розуміти, що засновник партії регіонів не може сприяти тому, щоб за грати потрапляли члени партії регіонів. А якщо вони цього не розуміють, то їм потрібно в очі сказати: ви берете участь в гібридній війні проти України. Адже яке ви маєте право підтримувати український народ, який цього потребує? Ви повинні підтримувати олігархів, грошей нам сюди давати, щоб ми могли їх красти, а не вчити нас життю.

Яким треба бути нахабою, щоб на всю Америку поширити інформацію про те, що Порошенко - продукт старої системи? Більш того, зі статті чітко зрозуміло, що в Штатах знають про угоди і домовленості Порошенко і Ахметова, бо, негідники, написали: пан Порошенко мав свою руку в структурі з підтримуваними Москвою сепаратистами на сході. Ну, як це так? Порошенко вже два роки розповідає Америці, як він сумлінно грошей просить, як старається, щоб не образити Путіна, трясучи перед західною публікою паспортами, відібраними у взятих в полон окупантів, а вони раз і на весь світ зганьбили його - дали зрозуміти усьому світу те, що українці знають давно: Порошенко - брехун.

А такого клейма Порошенко пережити не може. Знає: грошей не дадуть, зброї (яке потім можна продати) - не нададуть. Знає, що визнають в Штатах, що ти не президент країни, а повний пройдисвіт?

Вже простіше звинуватити The New York Times в низьких стандартах. Тим більше, що він, як власник каналу, впевнений: бути такого не може, щоб редакція ось так на пана хвіст підняла.

Порошенко під час своєї останньої поїздки довів, що він не тільки відірваний від реальних проблем в Україні, а й розвіяв міф про те, що він - професійний дипломат. Мабуть, так вже в українських злодійських кублах елітного розливу повелося: створили міф і качають. Бо якби він був професійним дипломатом, тобто, знав всю таємницю дипломатичних відносин, то ніколи не звинуватив авторитетне західне видання в тому, що впровадив в своїх кишенькових медіа. Але, мабуть, весь його курс дипломатії закінчився вивченням англійської. А всі інші тонкощі - для лохів.

Але здається, що більш за все Порошенко розлютила фраза про те, що журналісти The New York Times донесли точку зору Білого Дому до американських платників податків про те, що «Сполучені Штати, не можуть продовжувати підкидати лопатою гроші в корумповане болото». Адже для Порошенка, який став за останній рік багатшим на сто мільйонів доларів, тоді як народ збіднів на триста відсотків, саме гроші є головним мотиватором поїздки в Америку. Всі інші причини - вторинні. І тепер вже навіть до Порошенка дійшло, що більше він Заходу локшини на вуха не навісять, яких би красивих побрехеньок той не розповідав. І ось це усвідомлення його злить, адже він-то розраховував ще довго доїти західних лохів, як і доїти український народ, але тут його - обламали. А подібне не входило в його плани.

Тому журналісти The New York Times, що не вміють правильно писати про українського президента, - оголошені ворогами і учасниками гібридної війни. А ось Росія і Путін - тут справа інша. І хто вимагає розірвати дипломатичні відносини з Росією, той - агент Кремля. І теж - ворог, що розпалює гібридну війну. Але - точно не Путін.

      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Джерело: канал Олександра Дубінського в Telegram
Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Квітня 2016 00:28
коментар було видалено
Yola Показати IP 12 Квітня 2016 23:07
Порошенко звісно негідник, але я б в першу чергу зайнявся б Ахметовим. Бо хто найбагатший той і править бал, у випадку Ахметова із-за лаштунків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus