USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Oksana: Чому Віктору Пінчуку не слід сунутися у велику політику
Автор: Max Mykhaylenko Джерело: UA.info

Що стосується Віктора Пінчука, то йому, на мій погляд, не варто пхати свого носа в велику політику - він долучався до неї тільки через тестя, проте так нічому і не навчився.

Це помітно, хоча б тому, що в його організаціях спокійно працювали російські агенти впливу. А ще ж, його "успіхи" в Америці.

Рівень Пінчука - це організація сніданків для Клінтон і виставок художників-некрофілів.

Підписувати статті в американських газетах і забезпечувати платні поцілунки з Кіссінджером - це вже crossing the red line.

Не варто, Віктор, не варто. Ви ж в курсі тих свідчень, які Ігор Коломойський дав ГПУ? А все ще триває справа Гонгадзе - адже сліди можуть знову привести в ваш тихий рай ...

До речі, а ви вже розплатилися з тим ландшафтним дизайнером в Америці? Адже там до українських кидал не звикли, а Клінтон - не ваш тесть, як і Буш. Як там взагалі справи у групи EastOne?

Як лондонські судові процеси? Чи не потрібна допомога держави? Чи не треба націоналізувати два-три ваших телеканали?

Держава не зможе залишити вас в біді, Віктор.

А народ дозволяє вам - поки - займатися іграми на кшталт ялтинської європейської стратегії, розвішування нутрощів тварин на стінах галереї в самому центрі Києва, і так далі.

Цінувати треба народну доброту. А ось в політику лізти нічого. І депутатської недоторканності немає.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Європою блукає привид контрреволюції. Загальний мотив однаковий - євроскептицизм, ламання статусу-кво та інше прагнення розбігтися окремими національними "квартирами". Ще недавно…
На німецьких виборах прогнозовано переміг союз партій на чолі з Ангелою Меркель. Однак, на третьому місці опинилась скандальна партія "Альтернатива…
БПП і Народний Фронт в четвер розділили одразу три кадрових призначення, щодо яких не могли домовитися роками
Коментарів: 3
777 Показати IP 4 Січня 2017 09:58
Щось так вимальовується, як жиріновський - рупор кремля, то так і пінчуку відведена роль рупора нової американської адміністрації.
123 Показати IP 5 Січня 2017 14:46
Нарешті стали в нас розуміти, що в умовах війни олігархам несолодко. Тому і намагаються вони "встановити" мир будь-якою ціною. Мир для них, а не для українців
Читач Показати IP 5 Січня 2017 19:53
А навіщо йому сунутись, він її вже давно купиів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus