USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Юрій Бутусов: Прес-конференція Порошенка: погоджені питання на визначені теми
Раз на рік у президента традиція - він йде на прес-конференцію, щоб постаратися не відповісти по суті на жодне критичне питання, щоб не сказати правду, не озвучити свою принципову позицію. Односкладові відповіді, уточнити які не можна, викрити в обмані - теж не можна. За всі п'ять років - жодного не постановочного інтерв'ю на тему внутрішньої політики. Тільки заздалегідь узгоджені запитання на певні теми.

Про зовнішню політику іноді президент дає інтерв'ю західним ЗМІ. Повна закритість, відсутність комунікації з суспільством. Замість нормальної дискусії групі найманих порохоботів у соцмережах спускають методичку посварити "поганих" журналістів, як ніби президент вступав в дискусії з журналістами хоча б по одній проблемі. Ні, не вступав - і цей страх Порошенко, боязнь нести відповідальність, нехтування громадською думкою, і є основною причиною непрозорих кадрових рішень, за які можна не відповідати, обіцянок, за які можна не вибачатися, і рейтингу в 10%. І виправдовує Петро Олексійович себе тільки одним - що його основна конкурентка Юлія Володимирівна так само боїться не постановочних інтерв'ю, так само закрита для преси, так само боїться щось сказати невпопад. Тому і відірвалася від конкурента не набагато.

Чи були б при непостановочних ефірах проблеми і помилки? Без сумніву. Але було б і інше - довіра. І тоді Порошенко вів би кампанію не з гаслом "інші ще гірші за мене", а на конструктиві. Адже чимало важливих конструктивних вчинків в інтересах держави Порошенко здійснив, і це не можна не визнати, і його діяльність мала б зовсім інший масштаб і резонанс. Тоді б зовсім іншою була б ціна вчинків і рішень, і тоді не можна було б діяти і не реагувати в багатьох випадках. Політика в Україні - це битва за довіру. Обман довіри ніщо не компенсує, здавалося б, пора б уже зрозуміти це з нашої сучасної історії ...

Втім, нашій політиці таке дорослішання необхідно. Вірність принципам забезпечується одним - прозорістю влади і готовністю відповідати за свої слова і дії. Ця помилка президента повинна стати предметом уваги для всіх.

Джерело: Цензор.нет.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Сьогодні, 16 грудня, Петро Порошенко вирішив дати підсумкову прес-конференцію. Це відбулося відразу після створення ПЦУ – Православної церкви України.
Порошенко провів двогодинну прес-конференцію
Світська влада не повинна вирішувати кому і як передавати монастирі в Україні. Про це на прес-конференції в Києві 16 грудня…
Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 20 Грудня 2018 15:01
Мабуть, наш очільник спокійно відноситься до такої критики. Головне - досягнути мети - влади. Люди вже навіть у селах сміються з того, що їм розказують по телевізору про їх життя. Розуміють, але все-рівно на виборах беруть гроші за проданий голос, все-рівно голосують за тих, кого багато років знають з негативної сторони, бо "нових все -рівно до влади не допустять". Мабуть, правий був один козак з Луцька, котрий переконаний, що на відродження нації треба три вільно народжених покоління.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus