USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Тарас Козак: Якщо тобі подобаються Гриценко, Зеленський, Садовий, то, за словами порохоботів, ти або дурень, або російська консерва
Серед так званих порохоботів є чимало розумних і патріотичних людей. Проте, уже вибравши Петра Порошенка для себе наступним президентом, вони інколи маніпулюють і пересмикують у деяких важливих тезах. Ось чотири з них:

1. Порохоботи відмовляють прихильникам інших кандидатів у розумі та патріотизмі.
Якщо тобі подобаються Гриценко, чи Зеленський, чи Садовий, то, зі слів порохоботів, ти або недоумок, або російська консерва. І тут же вихлюпується відро помиїв на твого кандидата, благо в методичках-темниках усе розписано. Як завжди, без будь-яких серйозних доказів. Просто повторюється "злодій-клоун-сміття" у різних варіаціях.

2. "Інші кандидати працюють на олігархів".
Секундочку, шановні, а хіба Петро Порошенко сам не є олігархом? Чи в нього не було всіх первинних і вторинних ознак пострадянського олігарха? (Ну, хіба що не знаю його футбольної команди). Безліч приватизованих заводів-пароходів, банки, страхові компанії, ЗМІ, політичний вплив тощо. Напевно, він кращий за інших олігархів, але хіба це має значення, коли докоряєте кандидатам у співпраці з олігархами?

3. "Лише президент Порошенко відстоїть незалежність України. Усі інші кандидати, якщо переможуть на виборах, то ляжуть під Кремль".
Мені цікаво, чи думали сьогоднішні порохоботи так само п'ять років тому, у березні 2014-го? Давайте не уподібнюватися до запоребриканців, для яких "Росія – це Путін, а Путін – це Росія".

4. "У програмах інших кандидатів написані дурниці, лише Порошенко розуміє, що треба робити".
У декого проблеми з пам'яттю. Реальна програма президента Петра Порошенка "Україна-2020" з'явилася лише в жовтні 2014 року. До того у формальній програмі "Жити по-новому" були досить популістські тези, які так і не були виконані. Зате здобутий томос, про який в жодній порошенківській програмі не було ані слова. Тому не так важлива програма кандидата, як його цінності і принципи. До речі, наші люди це добре розуміють і програми не читають.

Звісно, Порошенко має купу чеснот, я сам неодноразово віддавав йому належне. При цьому він є плоттю від плоті партійно-номенклатурно-олігархічної системи, у якій Порошенко добився успіху, збагатів, обріс зв'язками. Типовий політик кучмівської породи, з тими ж принципами і мисленням: друзям – політичні посади і грошові потоки, ворогам – увага правоохоронців і суворість закону.

Порошенко і йому подібні політики не хочуть знищення цієї системи. Для них за її рамками – загрозлива невідомість. Якщо ж ми хочемо:

- подолати корупцію,
- скасувати негативний відбір на держслужбі,
- зробити політику служінням людям, а не бізнесом,
- поставити державу на службу громадянам, а не влади та олігархату,
- побудувати інвестиційно привабливу країну,
- побудувати українську економіку,
- покращити життя громадян,

то маємо подякувати Порошенкові за його досягнення та обирати до влади нових політиків! Так, можемо помилитися, і краще не стане. Але отримаємо шанс!

Джерело: Facebook-сторінка Тараса Козака, фінансиста, президента інвестиційної групи "Універ"
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Суд визнав протиправною і недійсною постанову Центральної виборчої комісії про аспекти ведення передвиборчої агітації, зокрема, на підставі неоплачуваних договорів.
Лідер партії Громадянська позиція Анатолій Гриценко після зустрічі з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським заявив, що той на посту президента…
Комфортне та небідне співжиття корумпованих чиновників та правоохоронців базується на взаємних «послугах» одні одним. Чиновники успішно розпилюють бюджет, а правоохоронці…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus