USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Михайло Імберовський: Повернення Росії у ПАРЄ – це урок українцям: у світі поважають лише сильних і діє саме право сили
Вчорашні події у ПАРЄ – це урок нам, українцям, що у світі поважають лише сильних і діє саме право сили, а не навпаки!

Які висновки можна зробити з усього цього?

Перше, це є результат роботи п’ятирічного правління Порошенка, який вішав нам лапшу про потужну антиросійську коаліцію, якої як виявилось не існує, як я вже говорив, це нісенітниця і підтвердженням цьому є такі проекти, як Північний потік і інші, типу будівництва заводу Мерседес у Росії, а більшість європейських держав є партнерами саме Росії, а не України!

Друге, ми повинні перестати надіятись, як ластівки в гнізді, що нам хтось допоможе і особливо це стосується Європи, бо вона ніколи не буде зацікавлена у сильній Україні, адже вже тільки на прикладі Польщі можна побачити, як ревниво дивиться на успіхи поляків Стара Європа.

Третє, в основі діяльності усієї української влади повинні стояти на першому місці наші НАЦІОНАЛЬНІ ІНТЕРЕСИ, а не потурання забаганкам Меркель чи Макрона і «іже с німі».

Четверте, вважаю, що вирішення проблеми з Росією можливе лише за допомогою Будапештського формату діалогу, де саме США повинні стати ключовим партнером України, в економічному плані, до речі, теж, адже як виглядає зараз, саме Америка сповідує принципи, які найбільше корелюються із національними інересами України.

Боротьба з корупцією, справедливе судочинство і розвиток реального сектору економіки – це саме ті ключові речі, які можуть стати фундаментом сильної України і лише після цього з нами будуть рахуватись, все решта від лукавого!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Підсумки першого туру президентських виборів для мене не стали якимось екстраординарними чи феноменальними. Цілком очікувано, що Петро Порошенко зараз розплачується…
Коментарів: 7
Навуходоносор Показати IP 25 Червня 2019 16:37
Наконец-то стали прозревать! Неужели так трудно понять, что политика в современном мире - вещь циничная? Уважают сильных, богатых, с независимым мнением. К сожалению, наша страна управляется внешними игроками, преследующими исключительно свои собственные интересы.
! до Навуходоносор Показати IP 25 Червня 2019 20:14
Саме так розпочалась Друга Світова війна, з Мюнхенської угоди, або як її ще називають Мюнхенської змови. Саме тоді Європа підтримала гітлера, а зараз, саме так, Європа підтримала недофюрера - *****. недофюрер готується до третьої світової війни, от і все.
Навуходоносор до ! Показати IP 25 Червня 2019 22:05
Третю світову не допускає навіть в думках ні одна мисляча людина на планеті. Тому що вона стане останньою війною для людства. Звідки взявся у Вас такий "чорний гумор" - я не знаю. Булгаковський професор Преображенський з "Собачого серця" рекомендував в таких випадках менше читати вечорами більшовицьких газет. Скористайтеся.
! до Навуходоносор Показати IP 26 Червня 2019 19:03
Третю світову пуйло вже розпочало з гібридної війни в Україні. І доречі, Другу Світову не припускав ніхто. А сралін і гітлер (молотов і рібентроп) навіть угоди попідписували про ненапад, а он як вийшло... Так що третя світова війна це не "чорний гумор", це те до чого веде світ ботоксний пацюк. А на рахунок більшовицьких газет, то порада скоріше для вас, "товаріщ". Да і спробуйте використовувати свої пізнання в літературі в якомусь корисному напрямку. Але запамятайте, публіцистика то не ваше, зовсім не ваше.
Навуходоносор до ! Показати IP 4 Липня 2019 21:29
К сожалению, Ваше оппонирование базируется исключительно на хаотичном мышлении и собственном нарциссизме. Познание истории вообще на "смартфонном" уровне. Это бич божий современной интернет-тусовки, она и не подозревает, что в мире существуют такие слова как "библиотека", "архив"... Я понимаю Вас, с хорошим образованием не сложилось...
! до Навуходоносор Показати IP 6 Липня 2019 19:02
Дивна ви людина, нібито і освічена, і начитана, але якась істерична. Опонувати не вмієте, дискутувати тим більше. Як тільки попадаєте в глухий кут, так зразу ж переходите на якісь недоречні звинувачення чи образи. Вам би виховання хоч трішки...
Анатоль_ Показати IP 25 Червня 2019 17:18
Я плакаль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus