USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Ілля Кенігштейн: Хто не зі мною – той ворог?
Спочатку я думав, що це фейк!

Знаєте, коли одна сторона спеціально запускає компромат про себе, який легко спростовується і заодно нівелює цілу купу реального лайна навколо маніпулятора.

Але потім я прочитав, що це не фейк, а піар-хід штабу Петра Порошенка.

І я розумію, що той, хто цю кампанію розробив, весь цей штаб з усіма його крутими піар-технологами – щойно наплював у душу всім, хто:

- вважає себе інтелігентною людиною, вміє мислити і оцінювати ситуацію не з позиції оскаженілих популістів;

- відносить себе до середнього класу, враховуючи реальні макроекономічні показники і тренди розвитку;

- з повагою ставиться до протилежної точки зору опонента, не дозволяючи собі скочуватися в світ примітивних тотемів взаємних звинувачень, класової ненависті, шовінізму та інших срачів, якими ми і так багаті.

Порошенко найняв ідіотів на роль політтехнологів. Які ось цим плакатом з Путіним його просто підставили.



І мені дуже шкода, що так сталося. Тому що від нього я чекав чесної боротьби – до фіналу. Адже він завжди намагався позиціонувати себе, використовуючи аргументи, а не емоції.

І до другого туру він вийшов завдяки виключно собі, а не своїм політтехнологам. Собі і своїм аргументам, спрямованим на об'єднання суспільства.

А те, що я бачу зараз, – не об'єднує, а розколює країну. Ділить нас усіх на «правильних» і «неправильних», використовуючи для цього найпримітивніші і незмінні методи на рівні Північної Кореї.

Хто не зі мною – той ворог! І якщо для обивателів такий розклад годиться, то для мене і багатьох представників інтелігенції – це зовсім не так.

Це просто жесть. Чинний президент не може так робити. Це вкрай безвідповідальний крок. Це показує ставлення до свого народу!

Позначаючи зрадниками усіх, хто проголосував за Зеленського. Так робити не можна! Потрібно завжди залишатися людиною до кінця. З повагою до всіх, хто проголосував.

Ілля Кенігштейн

Засновник та СЕО Creative States
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Переселенці, військовослужбовці строкової служби, в’язні, українці, які проживають за кордоном, а також особи, визнані судом недієздатними, не братимуть участі у…
Згідно із змінами до статті 23 до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», у якій йдеться про відстрочку від…
Все, що потрібно знати про мобілізацію волинянам: як відбуватиметься, хто підлягає службі, скільки осіб з Волині залучать та кого четверта…
Коментарів: 2
Навуходоносор Показати IP 11 Квітня 2019 10:57
Да никто из окружения первоапостольного его не подставлял с портретом Путина! Обычная тупость серых мышей, заполонивших коридоры власти! Они всегда сначала говорят или делают, а потом думают! Автор переоценивает мыслительные способности этих политических пигмеев. Шоколадный мессия давно уже размышляет именно так:"Кто не против меня - может отойти от стенки!" Однако до Пиночета ему не дотянуть - морально убог и принципиально беспринципен...
просто Показати IP 21 Квітня 2019 12:05
після отримання крісла президена , іудеї не скоро в нього пустять українця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus