USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Марина Майко: Як свідомо розпоряджатись своїми фінансами
Привіт, читачі Волинських Новин!

19-го січня, судячи з усього, був останній день цілого святкового блоку, який тривав з 25-го грудня. Але знаєте що саме цікаво? Українці витрачаються на новорічні свята так, що пізніше обмежують себе у всьому, і навіть позичають та перепозичають, щоб дотягнути до зарплати в лютому.

Всі власники бізнесів та приватні підприємці знають, що в них зменшуються обсяги продажу і настає повне затишшя після новорічних свят аж до березня. Чому? Бо народ гуляв круто 2 неділі і нічого не залишив на наступні півтори місяці.

Хотілось би знати, хтось з вас запланував ще до нового року ці святкові витрати з лімітом певної суми? Хтось з вас залишив кошти на те, щоб після новорічних свят жити хоча б так само як до них?

Чи все таки емоції та сліпенькі бажання беруть верх і накриваємо шикарні столи, купляємо новий одяг по традиції під кожен рік чи то коня, чи то щура чи свинки? І звісно, щоб не образити друзів та родичів, на останні кошти закупляємось подарунками.

Але тут виходить замкнуте коло. Саме таке емоційне та недбале відношення до власних коштів виявляє неповагу до себе. Поясню чому. Гроші, які ви отримуєте – це вкладені в них ваш час, ваша праця і ваша енергія, це недодана увага і любов вашим близьким, поки ви ці гроші заробляєте. А потім що? Ви берете і їх зливаєте. Тобто ви злили ваш час і вашу працю на блискучий костюмчик до ялинки, на непотрібну вазу вашій кумі, на безліч м’яса і алкоголю, після якого п’єте ліки та починаєте знову сідати на дієту (що теж потребує нових коштів та ще більше часу).

Жадібність і економія, до речі, це друга крайність неповаги до себе, до грошей і до людей теж. Тому якщо ви зневажливо відноситесь до коштів (бездумне витрачання, транжиринг, емоційні покупки, економія, жадність) ви, в першу чергу, зневажливо відноситесь до себе.

І мій блог буде саме про те, як почати більш свідомо ставитись до своїх коштів, до своєї праці, часу та збільшувати кількість часу, який ви можете в гармонії та любові провести з вашими близькими та рідними людьми.

Кому цей блог може бути найбільш цікавий:

- В кого низькі доходи;
- Хто вперся своїм доходом в стелю і не може вирости далі;
- Коли витрати з’їдають всі доходи;
- Доходи є, але грошей нема;
- Бізнес не генерує особистий дохід;
- Начальник обмежує дохід;
- Читання книг не підвищує дохід;
- Спроби інвестування щоб підвищити дохід;
- Мрії нездійснені, тому що не вистачає доходу;
- Давлять кредити, тому що на них не вистачає доходу, або в них вкладається весь дохід;
- Відчуття власної неповноцінності, тому що маленький дохід;
- В інших людей дохід вище;
- Проблеми в відносинах чи в сім’ї, тому що не вистачає коштів;
- В бізнес приходиться йти для пошуку нових джерел доходів;
- Напрягає робота «для такого рівня доходу»;
- Невдалі спроби підвищити дохід.

Якщо в вас в голові є такі питання, тоді я вас вітаю, ви не просто так попали на цю сторінку і не просто так це читаєте. Значить ви ростете, готові до дій і будете мати круті результати.

Саме в цьому блозі «Легко про фінанси з Мариною Майко» Ви знайдете відповіді на багато ваших питань, розпутаєте нерозуміння того, чому з вами відбуваються постійно одні й ті самі неприємні ситуації і зрозумієте, куди вам рухатись!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
У Луцьку стартував черговий етап проєкту «Фінансова грамотність для школярів», який організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з Луцькою…
Про те, що таке залежності, які чинники впливають на їх виникнення, як не потрапити у пастку таких хворобливих станів, як…
Як люди користуються своїми мобільними пристроями, які додатки завантажують та скільки часу на них витрачають
Коментарів: 9
лучанин Показати IP 24 Січня 2020 17:40
Ага, як нічого не робити, щоб багато заробити... або довго-довго працювати, щоб інвестувати в якусь непотріб
Анонім Показати IP 24 Січня 2020 18:16
люди часто живуть на гроші, яких немають. депозит - це коли гроші є, але живеш так, ніби їх немає. кредит - це коли живеш так, ніби гроші в тебе є, але їх насправді немає, якось так
Олег Показати IP 24 Січня 2020 21:22
Сьогодні читав про Марину в соц мережі фейсбук в групі Теревені про Луцьк, що вона аферистка. Мол продає роботи які зливають людям гроші на біржі, а потім кидає видаляється з друзів і на цьому крапка. Будьте пильні.
Марина Майко до Олег Показати IP 25 Січня 2020 00:19
Не втрималась )) вирішила спитати )) а можна посилання на цю статтю в теревені , бо не можу знайти . Досить цікава для мене несподівана інформація. Хотілось би дізнатись хто джерело ))
Олег до Марина Майко Показати IP 26 Січня 2020 19:11
Статтю опублікувала відома особа Антоніна Євтодюк. Про все можете дізнатися в цієї особи особисто.
Марина Майко до Олег Показати IP 27 Січня 2020 18:56
Дякую Олег, змушена буду їй відповісти за такі голосні наклепи ))
Вікторія до Олег Показати IP 25 Січня 2020 00:52
Олег, якщо я про Вас десь прочитаю завідому огульну брехню і зроблю висновок тільки з прочитаного, я буду права у своїх висновках чі ні?
Олег до Олег Показати IP 25 Січня 2020 19:29
Про те що людина аферист може написати будь-хто. А про Марину Майко можу сказати лише хороше. Це дійсно чесна відповідальна розумна, цілеспрямована жінка. А вірити чи ні соц мережам то тільки ваш вибір.
Вікторія Показати IP 26 Січня 2020 09:29
Щаслива, що всі читачі тепер матимуть можливість в доступній та цікавій формі отримувати інформацію та задумуватись про свій фінансовий стан! Це чудово! І ця інформація дорогого варта! Це вірна стежка до фінансового добробуту! Щодо автора - Марини Майко, то цій людині я безмежно вдячна за дорогоцінний досвід, щиру відданість своїй роботі та бажання ділитись! До речі, Марина проводить ще марафони фінансової грамотності, що міняють фінансовий світогляд і мислення! Можна скільки завгодно говорити, а можна просто пережити це на власному досвіді! Інформація та спілкування, що змінюють життя, Мариночко, успіхів тобі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus