USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88
Anonim: Волинь возрадуйся! "Хвала і честь" і новій владі!
Ура, у нас нові господарники, майбутні мільйонери Ігор Гузь і Володимир Бондар, хвала і честь їм, вони неперевершенні.

Який же мудрий волинський народ, що прийняв таке стратегічне рішення -звільнити Клімчука.

Мабуть, він абсолютно нічого не вмів робити, ні на краплину не петрав в господарництві та не переживав за рідний край.

Мабуть, Француз і Бондар були більш достойними займати крісло губернатора. Просто чудесне рішення, напружений мітинг, який нагадав танцювальний проект «Майдан’с», де всі танцюють під одну дудочку.

О, нарешті сталося, Гузь наступає "і криком і тілом", двері відкриті, працюйте, Ігоре Володимировичу. Ми в Вас віримо, і допомагатимемо всілляко, аби Ви наповняли бюджет нашої області і власний. Так, жити на Волині стане краще, і це правда. Аби ще народ знав, чого він хоче, і навіщо міняти губернатора.

Цікавеньке відео з 18 секунди, де чітко виражене бажання Ігоря - головне, не залучити Войтовича до своїх лав, а звільнити його разом з заступником, причому передати ричаги керування іншому заму, який належить до своїх та прийти до влади.


Ми – волинський народ гідно відстояли прагнення Гузя на площі, тепер він має відстоювати наші, скажімо, як це зробив Ющенко і мер Шиба після "помаранчевої".

Ми будем воювати за Вас, а Ви набирайтесь сил, грошей і командуйте нами, ми люди підневольні, «куди дуля – туди дим».

Жити стане краще, бо Клімчук не сприяв розвитку Волині, а тільки дбав про себе, а Гузь не буде, він не такий, йому не треба нічого, лише б «дорватись до влади».

Клімчук – регіонал ще той, тільки, як розповідали екс-члени поки ще провладної партії, він чомусь мало з ними ошивався, а більше працював в ОДА. Але це таке, він у відставці, тепер 30-річний майстер ораторського мистецтва і заслужений екс-губернатор мають повне право мітити на найвищі владні гілки держадміністрації.

***
Читач ІА Волинські Новини Валерій
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Останнім часом зауважив, що революційний запал українців дуже часто стукається об глуху стіну нерозуміння "силовиків". Здавалося б, невже люди у…
Президенту Российской Федерации Путину Владимиру Владимировичу
Підбірку найбільш кумедних або безглуздих обіцянок з передвиборчих програм кандидатів у президенти України підготувало видання Еспресо.TV
Коментарів: 3
віктор Показати IP 27 Січня 2014 10:58
А чому це Бондар "майбутній мільйонер" - хіба він таким не являється? хіба мало нагріб, будучи при владі?
Анна Показати IP 27 Січня 2014 15:17
А я проти і Бондаря і Гузя!!!! Так само як і проти корупційних правил ведення бізнесу Клімчука!! Міняти шило на мило - неприпустимо!!!! Опозиціонери під шумок собі й до влади добрались!!! Має бути свіжа кров, європейське мислення - повне перезавантаження!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І тільки тоді можливе краще життя і вихід із кризи!!!!
В тему до Анна Показати IP 30 Січня 2014 14:54
Цілком підтримую )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus