USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25
Дмитро Москвич: Депутати облради, які перейшли із «НУ» до «ЄЦ», повинні скласти мандати

Cам зміст піднятого на позачерговій сесії облради депутатом Ігорем Гузем питання щодо військового містечка у селі Уляники не містить політичного підтексту. Ігор Гузь вчинив шум навколо цього лише задля того, щоб відвернути увагу від факту, що велика кількість представників фракції «Наша Україна» ( в т.ч. і сам Гузь) перейшли до «Єдиного Центру».
Ці депутати пройшли у раду від однієї політичної сили, а зараз перебувають у іншій. А це є зрадою. Тому я вважаю, що вони повинні вчинити чесно та добровільно скласти свої мандати.
Дійсно, на своєму засіданні 23 липня бюджетна комісія звернула увагу на питання, що колишнє військове майно в Уляниках повинне продаватися шляхом аукціону, за що виступає БЮТ і сама Юлія Тимошенко. Відповідне рішення щодо оголошення конкурсу в результаті депутатською комісією було прийнято.
Другим рішенням комісії стало те, що обласний бюджет повинен
відшкодувати збитки комунального підприємства «Волиньагроліс», на балансі якого перебуває військове містечко, через те, що лісівники мали певні витрати з охорони майна від його розграбування.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Найкраща брехня – недосказана правда. На жаль, під час минулої сесії Волинської обласної ради депутат Ігор Гузь перенедокрутив інформацію, озвучивши,…
Актуальна інформація стосовно надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.
8 квітня Преосвященний єпископ Матфей зустрівся з вірянами Свято-Миколаївського храму села Осекрів й села Мочалки Ковельського (Турійського) району та з…
Коментарів: 8
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 15:42
особа пана Свириди довіру не викликає,але в цьому питанні він правий.
Дядечко Показати IP 28 Липня 2008 18:18
А що повинні зробити депутати, які спочатку таранять своїми джипами інші машини, а тоді душать власників тих машин?
Бивший члєн ЗаЄдУ Показати IP 30 Липня 2008 21:55
Дядьку Саша-лєксус, не підкажете, де зараз можна грошей вкрасти?
Дядечко Показати IP 31 Липня 2008 21:51
Бившому члєну ЗаЄдУ. Не зовсім зрозумів щодо "Саша-лєксус"? А грошей Ви можете спробувати вкрасти там, де крали коли були членом ЗаЄдУ:)
Анонім Показати IP 3 Серпня 2008 23:31
особа пана Свириди довіру не викликає,але в цьому питанні він правий. - 100% правда... С б його береже
Волиняночка Показати IP 4 Серпня 2008 10:04
Кому-кому, а от пану Свириді якраз говоритипро чесність...Не смішіть людей! З Ваших вуст це звучить дико!!!
Не Анонім Показати IP 6 Серпня 2008 13:54
пан Свирида повністю правий в данному питанню. Політики мають мати совіть.
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 19:27
Свирида вартий поваги, хто б про нього і що не говорив!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus