USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90
10 Липня 2008 16:17
0
6 липня 2008 року я повернувся із міста Страсбург (Франція), де у складі групи учасників школи політичних студій приймав участь у роботі Літнього Університету Демократії, який тривав протягом тижня - з 29 червня – по 6 липня 2008 року.

Цього року у проекті взяли участь близько восьмисот студентів школи політичних студій із різних країн Європи, зокрема: України, Росії, Білорусії, Молдови, Азербайджану, Болгарії, Румунії, Вірменії, Сербії і Чорногорії, Македонії, Хорватії тощо. Я приймав участь у даному заході, як учасник Української школи політичних студій і як представник Волинської області.

В рамках зазначеного заходу було проведено зустрічі із Террі Девісом – Генеральним секретарем Ради Європи, Філіпом Вуяновічем – президентом республіки Чорногорія, Роналдом Різом – мером міста Страсбург, Генеральним Консулом Японії при Раді Європи та послом України при Раді Європи, а також з багатьма іншими відомими людьми.

Для учасників школи політичних студій було проведено семінари “Управління. Влада. Демократія”, “Європа та її сусіди”, “Влада та європейська інтеграція як новий інструмент в політиці”, “Економічні й енергетичні аспекти країн причорноморського регіону”, метою яких є формування активної громадянської позиції, набуття досвіду демократичної поведінки і практичне застосування набутих знань.

Усі заходи відбувалися у приміщені Ради Європи. По закритті Літнього Університету Демократії учасники заходу отримали сертифікати, за підписом Генерального Секретаря Ради Європи – Террі Девіса.
читайте у блозі
Система Orphus