USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Микола Нікітюк: Запитання міністру МВС

В листопаді минулого року міністр МВС через газету «Сільські вісті» звернувся до читачів з проханням задати йому запитання.
ВПГ направила:
Чи усвідомлюєте Ви про існування «Системи» (так порядні офіцери МВС охарактеризували службово-особисті відносини) в МВС , яка не дає можливості рости порядним офіцерам або примушує їх  мовчати, яка топче долі і садить до тюрми рядових її виконавців Бекеш, Шипів та інших, яка підриває довіру до міліції, яка дає рости в посадах і званнях недостойним, яка  втягує і штовхає  молодих службовців в кримінальний бізнес, яка  примушує  звільнятися людям  честі,  яка являє загрозу громадян України    і т.д. ?.
І  в чому ви бачите вихід, щоб повернути довіру до міліції  ?
 
На це питання міністр не відповів.
ЧОМУ??
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Сьогодні волинська журналістика розказує про героїчну боротьбу волинської прокуратури з злочинністю проти особи громадянина України в Маневичцькій виправній колонії. Рівно…
Другий раз читаю інтерв’ю прокурора області  п. Андрія Гіля і дивуюсь. Поважна посада, генеральські погони. В першому він переконував журналістів…
6 травня  2009 р.         Офіційна інформація зібрана Волинською правозахисною групою та Радою громадських організацій з прав людини  про  …
Коментарів: 10
справедлива Показати IP 24 Лютого 2009 09:17
бо саме Луценко і керує всім цим безпредєлом
Ігор:) Показати IP 24 Лютого 2009 10:46
Коля, прийдеш у середу на суд? Журналісти піддаватимуть тебе жорстоким кпинам:) О, слухай, а тобі Москвіч мав долю заслати?
Анонім Показати IP 24 Лютого 2009 16:21
Ігор--- а він тепер морозиться і не відповідає)))))
Шушера -> Правозахиснику Показати IP 24 Лютого 2009 16:43
Тому що така твоя доля, Миколо )))
Анонім Показати IP 24 Лютого 2009 16:44
Того Нікітюка нє панять. чи товін добрий чи поганий. тіпа оце дєло написав. а вообще сам якоюсь фігньою зінімається. А може він і спаравді за правду. фіг його знає. а от нашо судитися з нормальними людьми. воюй з бандітами. шото тут нітото.
Анонім Показати IP 24 Лютого 2009 21:57
Нехай розкаже всім як його "чесний і порядний" друг хапуга Василина в Полтаві поживає.
Анонім Показати IP 24 Лютого 2009 23:05
Якщо б Мiнiстр знав КПК та Консьтитуцiю Украiни, то знав би вихiд з ситуацii Але наш Мiнiстр, на жаль, не грамотний, тому на посади слiдчих призначае геть тупих. Отож , маемо, як казав наш Перший президент, те що маемо, а маемо - тупу i продажну мiлiцiю, на зразок ,дiльничного Сiрука ( вчителя невдахи географiiв СШ №7),якого попередили, в разi вихиду на люди в брудних штавнах та не чищених черевиках - геть виженуть з мiлiцii ( нач. УМВС Украiни у Волинськiй обл. генерал - майор Швидкий В.В.)
Жукова Показати IP 24 Лютого 2009 23:25
Чому Ви не друкуете всi коментарi?? Що за цензура???
Аdmin Показати IP 25 Лютого 2009 08:22
Бо, перепрошую, маємо право відпочити. Коментрарі, які відсилають уночі, ставимо вранці.
М.Н. Показати IP 3 Березня 2009 08:49
Про Василину не знаю. Анонімам часу відповідати не маю. Журналістам відповів, але інформація в блозі не появилася.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus