USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Сергій Арент: Політик не зможе – зможе патріот!

Спостерігаючи за соціально-політичною ситуацією в місті Луцьку, я не зміг лишитись осторонь, тому разом із однодумцями створив громадську організацію «Погляд патріота»,  яка складається з молодих перспективних професіоналів, згуртованих спільною метою – вирішення гострих соціальних проблем у нашому суспільстві, пожвавлення патріотичного духу громадян, створення добробуту для людей та Батьківщини.
Ми прагнемо всіляко покращувати життя лучан як силами власне громадського осередку, так і в об’єднанні з іншими патріотично налаштованими рухами країни. «Погляд патріота» працює за ініціативою та безпосередньою активною участю громадян Луцька.
Для мене та моєї команди важлива думка та пропозиція кожного лучанина. Ми завжди раді бачити всіх, кому не байдужа доля нашого міста.
Освітяни, юристи, маркетологи, згуртовані і направлені на одну ціль за підтримки держави, неурядових організацій і служб та окрилені почуттям патріотизму здатні розв’язати ці складні задачі, аби рідний край процвітав.
Я та моя команда розробляємо програму розвитку міста(http://poglyad-patriota.org.ua/program.htm), в якій зосереджуємо особливу увагу на плануванні, прозорості бюджету, проблемі безробіття, юридичній допомозі незахищеним верствам населення, екології, а найголовніше – економічному розвитку Луцька. Особливо хочу подякувати пану Козюрі, що він так креативно (!) допомагає  доповнювати наш план покращення умов (http://westua.net/blog.php?rid=221) життя міста.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Привітання Сергія Арента, голови ВОГО «Погляд Патріота» учнівської та студентської молоді із Днем Знань Шановні учні та студенти! Сьогодні у…
Шини на столі, погрози, начебто, спалити обласне управління МВС, резонансне обговорення наявності та вартості ваших годинників, будинків та майна. В…
Лідер гурту «Тартак», відомий український співак і шоумен, лучанин Сашко Положинський, відвідуючи Луцьк, минулого тижня завітав на ефір Інтернет-телебачення «Волинських…
Коментарів: 33
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 10:17
Це вже вищій рівень дилетантства так званих патріотів - "Освітяни, юристи, маркетологи, згуртовані і направлені на одну ціль ...", "... а окрилені почуттям патріотизму здатні розв’язати ці складні задачі" - тримайте мене!!!
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 10:38
Програма економічного розвитку або страттегічний план вже висить на сайті міськради - так, що ні Козюра, ні Арент не є якимись новаторами. Просто не змогли чогось нового придумати на вибори придумати. З креативом слабенько.
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 11:20
когда-то давненько некто г-н Ткаченко изрядно пролетел на выборах, поскольку какой-то идиот из его политтехнологов (а может, и он сам) придумал развесить по Украине реклямки с физиономией Ткаченко и подписью "Цей зможе!" ))) о чем шла речь, так никто и не понял, но смешно вышло... конфуз-съ
Активіст ГО \"Погляд патріота\" Показати IP 28 Вересня 2009 11:21
Ідея була не в самому стратегічному плані, а в тому, що ми хотіли почути думку лучан.
політпатріот Показати IP 28 Вересня 2009 11:29
Насмішив Козюра... Міг би придумати щось розумніше.
Артур Показати IP 28 Вересня 2009 11:49
95.111.190.179 Запропонуйте свій варіант розвитку... Ви би краще працювали для міста, а не для себе, хоч щось корисне було б... Підтримую тих людей в яких є ідеї і правильні ідеї. Я з Вами патріоти!!!
Бездельник Показати IP 28 Вересня 2009 11:51
В Тігіпка запитай, Януович почує кожного, Козюра пише стратегію, Арент пропозиції збирає, Вона-працює. Народ, Ви разом зберіться і пишіть, запитуйте, посилайте і т.д. А в блоги пишіть щось реальне те що цікаво читати, а то хочеться послати і щоб Ви такі хороші почули.
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 11:59
Як огидно читати, коли людина зовсім невідома і яка нічого не зробила для міста входить в політику і починає звинувачувати когось, що в нього украли ідею. Ідея ця стара як світ. Роботою треба займатись, а справи скажуть за вас.
Артур Показати IP 28 Вересня 2009 12:00
193.109.145.105 Я думаю, що міськраді всеодно, що думають про їх план люди, бо вони звикли робити не для людей, а для членів своєї "організації". Скільки відсотків лучан можуть прочитати сайт міськради і скільки % лучан знають про ваш план. А проблема в тому, що він не розголошується бо його треба виконувати, краще хай знає набагато менше людей.
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 12:06
Активисту: Лучанам по ..., к сожалению.
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 12:11
я вже бачу, як Козюра підкидає диктофон під диван пана Арента щоб вкрасти атку "нову" і "оригінальну" ідею )))
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 12:15
Смішний якийсь хлопчина!
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 12:36
Наші політики можуть все менше і менше, а патріоти останні 18 років лише тішаться здобутками минулого і також працюють лише язиком. Сергію, два питання до тебе. 1)Що ти і твоя організація конкретно зробила в місті чи будь де? 2) Якою мовою повинен спілкуватись справжній патріот в побуті? Оскільки я якось помітив, що ти і твої активісти в наметі спілкувались між собою російською.
лучанка Показати IP 28 Вересня 2009 12:40
Собаки гавкають, а караван іде.
Бездельнику Показати IP 28 Вересня 2009 13:09
Ви самі говорите за себе. Анонімами та "бездельниками" всім легко говорити. Не подобається, не читайте і не пишіть"гадості" іншим. А Ви що зробили для добробуту Луцька, крім бруду свого язика?
to Artur Показати IP 28 Вересня 2009 13:16
Питання в тому, що план арента, і я так розумія, ваш - це така собі агітка і ви поняття не маєте, як робити стратегічний план чи план економічного розвитку і що це таке, а щодо міського плану, то якби ви розуміли багато що у виборах, то і правильно будували б свою виборчу стратегію.
Максим Показати IP 28 Вересня 2009 13:24
Особисто я спілкуюся українською, але відповідаю тією мовою, на якій до мене звертаються. І, я думаю, досить спекулювати на мовному питанні. Я не політик, але щодня працюю для благополуччя лучан, допомагаючи вирішувати їх персональні проблеми. Громадська організація займається громадським життям міста. Звичайно я не можу вирішувати глобальні проблеми, цим повинна займатися влада. А ідея написання програми розвитку міста разом з лучанами мені подобається. Я думаю, взаємовідносини та співпраця влади з жителями міста покращилася б. Проблема в тому, що народ не може, та будемо відвертими, не хоче контролювати владу. У нас в країні вона сприймається як третя сила, яка повинна всіх врятувати. Та ніколи цього не буде. Потрібно починати з себе. Роботи немає? Та це ж брехня для жінок, які чекають вдома. Зарплати малі? - згоден, але ж працювати треба. Гроші як були до кризи так вони і є зараз, їх ніхто не закопав в землю, просто не можна опускати руки, треба їх шукати.
Активісту Показати IP 28 Вересня 2009 13:58
"...ми хотіли почути думку лучан" - "Ми" - це хто? один дрібний барига та четверо його підлеглих? Щоб претендувати на "щось" потрібно з початку бути "кимось"! А так - читайте форум - це й є думки Лучан!!!
Артур Показати IP 28 Вересня 2009 15:37
93.180.206.59 А ви народились кимось? І якщо вже маєте думку то висловіть нормальною для нормальних людей мовою, а не жаргоном.
Андрій Калахан Показати IP 28 Вересня 2009 16:32
"Політик не зможе – зможе патріот!". Трохи нижче на агітці - "Запрошуємо до співпраці всі політичні сили..". Аналогічна ситуація: ви людину спершу обматюкали, і одразу кажете "Давай дружити". Підхід чи погляд справжніх "проффесіоналів" і "патріотів"...
Максим Показати IP 28 Вересня 2009 21:02
Цікаво, а на кого тут працюють модератори?
зі сторони Показати IP 28 Вересня 2009 22:44
Як діти в пісочниці. Одного вихователька залишила за старшого і дала йому лопатку, а другий цю лопатку хоче відібрати. І ревуть обоє. Рагулі одним словом, незважаючи на те що одні нібито при владі а другі туди пнуться. Ділом займайтесь! А то ви вже з своєю політикою так дістали шо далі нікуди. Яка на... різниця чия програма? Той хто покращить життя лучан однозначно буде кращим за того хто це оформив і запротоколював. Комуністи он теж непогану програму мають, тільки чомусь їх недолюблюють.
Кукуся Показати IP 28 Вересня 2009 22:56
От ви і почули, що народ то наш думає. А думає судячи з написаного наступне: спочатку роби, а потім світись. Акщо буде чим. Пнетесь у політику - звикайте до коментаторів.
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 23:13
Нічого не маю проти автора - я не знайомий з ним. Але дуже відлякує назва "Погляд патріота". Ще назвати так газету - заводську "малотіражку"...або скульптурну композицію ...або сорт картоплі... І чому саме - ПОГЛЯД ? Це що ж за громадська організація , що тільки дивиться ? Чому не КРОК патріота ? Або - ДІЯ патріота ? Чому не ГОЛОС принаймні? Ще - ХОДА патріота,ПОДИХ ...ЗАЧІСКА... Я не уявляю собі організацію "ПОГЛЯД інтелігента" або "Спілка розумних"...щось не той - во... Гадаю , що звання ПАТРІОТ треба заслужити та дочекатись , коли тим ім'ям тебе назвуть люди. А чую , як це слово з легкісттю вилітає з багатьох вуст ... ну як в маршрутці: "...ПОСВІДЧЕННЯ. ПАТРІОТ." А взагалі це словосполучення в контексті такої "програмної заяви" щось мені нагадує ...Погляд патріота ....Шепіт монаха ....Танці з зірками... Чи собі створити якусь організацію ? Назва вже є - ВОЛИНСЬКА ОСОБЛИВА .
severpiter Показати IP 29 Вересня 2009 02:36
снова сборище националистов??? давай может предложите будем собирать подписи на поддержку Демянюка? Во Львове уже местные просят Ющенка чтобы он его защищал! Кто следующий?
Юрист Показати IP 29 Вересня 2009 13:21
А шо це за деятель????
вого "КРОК" Показати IP 29 Вересня 2009 19:59
Друже!1)Якщо спостерігати за соціально-політичною ситуацією в місті Луцьку а перед виборами хутенько перейматись проблемами міста то нічого путнього для міста з цього не вийде(IMXO),це чистої води PR!!! 2)Прочитав "програму",вибач,ПРОФАНАЦІЯ,ти не зможеш виконати й 5% від задекларованого побудувати рай в окремо взятому місті НЕ МОЖНА - хворіє держава,а розказувати довірливим пенсіонерам й домогосподаркам: "..влаштуємо відповідні умови для того, щоб лучани почували себе комфортно у власному місті."" як?де цифри?де факти?де?????
Знаючий Показати IP 29 Вересня 2009 22:58
Ще один кандидат на міського голову постукав у платний інтернет, сподіваючись, що це допоможе.
Павло Показати IP 30 Вересня 2009 09:14
Думаю зі мною згідні всі: - ідеї в ПП гарні (не були б гарні - ніхто їх не вказував як ідеї),проте не нові - факт - те, що міська влада "прогнила" і її міняти треба кардинально - теж факт - за таких двох фактів було б логічно підтримати молоду "перспективну" команду ПП, але... ну навіщо вписувати "подякувати пану Козюрі"?! Ви ж просто перекреслили "громадськість" своєї організації, ви просто піаритесь для того щоб злити трошки голосів на виборах.
Віктор Показати IP 1 Жовтня 2009 19:57
Ура! З'явився ще один патріот... Цікаво лише одне, що він та його організація зробила для громади міста? Критикувати і писати свої стратегії можуть всі. Владу в місті потрібно міняти, але не на таких самозванців... На їхньому сайті про діяльність організації пише лише те, що вони хочуть допомогти пенсіонерці зібрати кошти на операцію (2050 грн.)... http://poglyad-patriota.org.ua/problems.php Тепер питання до цього "патріота": - А самі 2050 грн. Ви не зуміли знайти на операцію? Чи Ваша реклама по місту безкоштовна (агітаційна палатка, матеріали, Ваш сайт, Ваші біг-борди)? Чи Ви тут блог безкоштовно завели? Є організації в місті, що дійсно працюють, але всі свої гроші витрачають для корисних справ, а не на свою рекламу...
Максим Показати IP 2 Жовтня 2009 16:32
Де ви бачили наші бігборди? Яка реклама? А бабульці на операцію ми гроші знайшли.
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 20:57
Краще б підтримали, або свої ідеї розповіли. А коли ні, то нема чого сидіти тут і обливати брудом тих людей, які хоть щось прагнуть робити, а не сидять так, як ви тут і не смітять своєю слиною.
сам_ван Показати IP 17 Листопада 2009 19:03
а можливо просто хочете влади?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus