USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08
Віктор Олійник: Верховна Рада: перший погляд

Я знав, що у парламенті буде важко працювати, але настільки важко  —  уявити не міг. Прикро, що серед депутатів цього скликання, як і попереднього,  немає порозуміння. Від цього страждають люди. У Донецьку, Луцьку, Нововолинську — скрізь.
Верховна Рада свою першу сесію працювала малоефективно. Але напруга була високою.  Ситуація впродовж одного дня змінювалася на 360 градусів. Тому доводилося працювати в постійному підвищеному нервовому режимі.
Але нестабільність роботи законодавчого органу реально вливає на доходи простих українців, на рівень життя. На мою думку, головним результатом нашої роботи за півроку стало збереження діючої коаліції, а відповідно, і уряду на чолі з Юлією Тимошенко. Який працює і реальні результати цієї праці, думаю, уже сьогодні відчуває кожен українець.
Щодо моєї законодавчої роботи, то подав чотири проекти законів, які уже зареєстровані у ВР і розглядаються комітетом. А поправки до чотирьох законів уже розглянуті у першому читанні. Зокрема, ті, що стосуються системи державних закупівель, приватизації житлового фонду гуртожитків тощо. Думаю, ці зміни будуть прийняті восени.   
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В один із квітневих вечорів, проходячи у Києві біля Українського Дому, звернув увагу на велику кількість міліціонерів та залізну огорожу…
15 травня було прийнято Закон «Про заборону грального бізнесу в Україні». Він викликав неабиякий резонанс у нашому суспільстві. У неділю…
2 вересня , в день початку роботи третьої сесії Верховної Ради України, за наполяганням прем‘єр –міністра України  Юлії Тимошенко і…
Коментарів: 3
Криштоф Показати IP 1 Серпня 2008 16:26
"На мою думку, головним результатом нашої роботи за півроку стало збереження діючої коаліції", - а то б ніяк не прожили "прості українці" без ДІЮЧОЇ коаліції. Півроку діє - півроку зберігається!
Дядечко Показати IP 6 Серпня 2008 14:04
Прошу вас: пишіть про ваші справи для Волині а не взагалі. Ви наш і ми маємо надію на вас. Поки ще маємо...
Математик Показати IP 25 Вересня 2008 23:42
Зміна на 360 градусів - це той самий 0 градусів тобто відсутність змін. Краще змініть на пару градусів, але змініть бо якщо кожен день закінчувати з 0 то самі знаете що буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus