USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12
Віктор Яручик: «Шахтар» – ЧЕМПІОН!

20 травня увечері хіба що лінивий не дивився футболу. Вперше за незалежної України наш клуб міг змагався за перемогу в єврокубку. Навіть уявити важко, що було б, якби «Шахтар» програв. Картали б: «А, може, «Динамо» б зіграло краще?». Але цього ніколи не скажемо, бо перемога донецького представника – це перемога усієї держави. Нехай «Шахтар» – це збірна світу за версією Ахметова, однак у повній назві команди все ж значиться – Україна.
 
Нам ще довго осмислювати й оцінювати значення факту, що ми дійсно футбольна країна. Нам ще далеко до барселон і менчестерів, однак ми вже змогли відірватися від аутсайдерів світу цього у спорті номер один. Матч пройшов, а Луцьк ще довго розбурхували крики: «Шахтар!»
 
Хочеться перебувати в ейфорії від перемоги якомога довше. А ще найбільше хочеться, аби цю подію не політизували, не прив’язували до виборів – бо знову почнеться розбрат на Схід і Захід. А так би не хотілося!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Бувальщина   В одному з поліських сіл померла одинока жінка. На похорон приїхали далекі родичі із Луцька та Рівного, поховали…
З кожним роком технологічний прогрес та глобалізація змінюють весь світ і нас разом із вами. Здавалося б, нам набагато легше…
Незважаючи на близьке сусідство із Польщею, українці не раз переконуються у тому, що наші мови хоч і подібні, однак деякі…
Коментарів: 8
Вінстон Показати IP 21 Травня 2009 09:53
Зараз тільки дурак буде ділити Україну на Схід і на Захід.
Alex Показати IP 21 Травня 2009 10:37
Це непоганий почин перед Євро-2012. Безумовно, ця подія підніме Україну в очах Європи значно більше, як будь-які переговори, домовленості і т.д.
Анонім Показати IP 21 Травня 2009 12:50
Динамо - чемпіон!!!
простотак Показати IP 21 Травня 2009 15:34
Шахтар не чемпіон, а володар кубку УЄФА.але хлопці молодці, хот тут порадували.
Аlex Показати IP 21 Травня 2009 15:51
Анонім писав про Динамо - для простотак. Мені Динамо більш подобається. В цьому році вони стали чемпіонами країни, мабуть, завоюють кубок України. Але Шахтар - вище всіх похвал, володар кубка УЕФА. Якщо оцінювати цьогорічний виступ клубів в європейських кубках за 10-бальною системою, я би поставив: Шахтар - 10 б. Металіст - 8 б. Диномо - 7 б. ( хоча потенціал дуже високий ) Дніпро - 4 б.
Анонім Показати IP 21 Травня 2009 16:57
Є хороший анекдот: «Гра «Челсі» і «Шахтаря» – це коли два мільярдери спостерігають за тим, як по полю ганяють двадцять два мільйонери
простотак Показати IP 21 Травня 2009 17:19
для Alex мала на увазі, що Шахтар не чемпіон в цьому конкретному випадку, а володар кубка - це різні речі. а вот динамівцям ще далеко до такого рівня гри, який вчора показав Шахтар. Шахтар - te BEST!!!!
Анонім Показати IP 23 Травня 2009 07:52
Я не болельщик...Скажу больше:футбол меня волнует меньше , чем эпидемия гонореи на Островах Зеленого Мыса.Не понимаю - чем тут гордиться ? Купленными за просто неприличные бабки бегающими человечками ? Это что - команда , которая росла , болела , развивалась, делала ошибки и в итоге победила?Это - набор людей , которых удалось купить вместе с тренерами - для удовольствия нескольких миллиардеров. Переживать и "болеть" за них ???!!!Что в них украинского? Они даже куплены не за наши деньги. Во Львове после этой беготни из общежития Университета ИМЕНИ ИВАНА ФРАНКА на улицу совсех этажей летел мат , бросали стулья , бутылки , книги , приезжала милиция...В общем , культура так и перла. Не слышал , чтобы после чемпионата по шахматам , теннису или даже боксу на улицы вываливалось пьяное быдло , переворачивало автобусы , орало матом , било витрины... Все-таки , современный футбол - зрелище для олигофренов! Пардон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus