USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86
Володимир Банада: Федералізація України - не на часі

На Донеччині під час міжнародної конференції на тему «Ефективне управління і адміністративно-територіальний устрій» розглядали питання регіоналізації України. На конференції присутні були представники дев’ятнадцяти обласних рад, а також Асамблеї Європейських регіонів, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів.
Власне, іноземні гості прибули з Німеччини, Швейцарії, Австрії, Іспанії, Італії. Очолював конференцію міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда.
У виступі я висловив свою думку, а також представників західних регіонів, зокрема Тернополя та Закарпаття, щодо регіоналізації нашої країни.
Я пояснив, що Україна – унітарна держава. Нам треба пройти шлях демократизації і становлення нашого суспільства і, зрештою, вже потім повернутися до цієї теми. Адже, якщо чесно, то регіоналізація, тим більше федералізація, України – не на часі.
За результатами конференції ми звернулися до Президента, Верховної Ради та Кабміну, наголошуючи, що регіони – найважливіша складова ефективного багаторівневого управління в Україні.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Автівка збила жінку, яка переходила дорогу в невстановленому місці
На параді до Дня Незалежності дівчата-військовослужбовиці крокуватимуть у спідничках, але в іншому взутті
Онук співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко виїхав у Париж.
Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 13:34
На часі Крайслєри
Горохівець Показати IP 2 Серпня 2012 17:12
Пане Банада, У часи, коли ви були заступником міського голови Луцька, газета "Волинь" друкувала списки великих боржників за комунальні послуги? В одному з таких списків я бачив Ваше ПІБ. Я хочу запитати - "Висплатили уже борг, чи так і далі він тягнеться за Вами? Газета про це не повідомляла, а редактор уже і помер.
Василь Кредо-письмен Показати IP 12 Лютого 2014 17:58
Україна давно реально вже існує, як Федерація.! Тобто : вже є 25 областей, за окремою Конституцією функціонує Кримська автономна республіка, за окремими законами існують Севастополь і Київ! За рамками Конституції функціонує місто Славутич Чернігівської області яке незаконно підпорядковане органам влади Київської області. За рамками Конституції незаконно функціонує Селище Коцюбинське на території Києва, але назаконно підпорядковане місту Ірпеню на території Київської області. За рамками Конституції функціонує Києво-Святошинський район Київської області без юридичного районного центру, але формально його районним центром є 10-ть районів Києва-столиці України! Отак ми і існуємо понад 20-ть років в дикому юридичному маразмі-абсурді, який ні Верховна Рада, ні Президент, ні Уряд не нівельовують! Це власне і є підгрунтям загальної антиконституційної антиюридичної анархії в Україні та реальним виявом існуючої федеральної, а не унітарної України!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus