USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Чат з Андрієм Козюрою
Депутат Луцької міської ради, кандидат на посаду луцького міського голови Андрій Козюра сьогодні, 26 жовтня, - гість чату на "ВН"

Niсk: Доброго здоров'я! Чому ми ще досі їздимо у маршрутках за 2 грн.?

14 жовтня цього року оголошено в судовому засіданні Львівським адміністративним апеляційним судом про постанову рішень виконкому, якими встановлювалась плата за проїзд у громадському транспорті: для маршрутки – 2 гривні, для тролейбуса – 1 гривня.

Постанова набрала законної сили в день її оголошення, тобто 14 жовтня. Конституція України визначає, що рішення суду, які вступили в законну силу, зобов’язані виконуватись усіма суб’єктами на всій території України. У виконанні цієї постанови не зацікавлені ні виконком, ні перевізники. Це власне відповідь на запитання, як влада відстоює інтереси мешканців та захищає їхні права.

Станом на сьогодні мною подано дані постанови із зверненнями про необхідність їх виконання та реагування до луцького міського голови, прокуратури міста Луцька, територіального відділення Антимонопольного комітету України у Волинській області, територіального відділення інспекції по цінах, територіального відділення комітету захисту прав споживачів та до органів державної виконавчої служби.

Сподіваюсь, що міський голова та всі вказані органи докладуть усіх зусиль для того, щоб справедливість була відновлена, інтереси лучан захищені і власне проїзд становив 1,50 гривні у маршрутках, 75 копійок - у тролейбусах. Що вимагалось від мене, то власне ми такий суд виграли. Свідченням цього є постанова.

Тепер наш обов’язок - і мій, і громади – вказати ще раз владі на ці помилки і змусити виконати рішення суду.

Manhattan: Прокоментуйте, будь ласка, рішення Володимира Бондаря зняти свою кандидатуру з перегонів

Право балотуватись на посаду луцького міського голови мають громадяни України. І це право, а не обов’язок. Тобто кожен, хто висунув свою кандидатуру, може її зняти. Щодо мотивації, то вона мені не відома. У зв’язку з чим Володимир Налькович зняв свою кандидатуру - не знаю. Чи правильно він зробив - покаже час.

Mirna: Секретар луцької мерії Анатолій Бірюков під час оперативної наради 19 жовтня заявив, що дитячі майданчики, які напередодні виборів облаштовують у різних районах міста кандидати в мери чи депутати, "встановлюються без погодження та відповідної документації, а також без прийняття в експлуатацію житлово-комунальними підприємствами". Бірюков вважає ці майданчики незаконними і переймається тим, що діти можуть поранитись, а відповідати буде міська влада, тобто ЖЕКи, на території яких розміщенні ці дитмайданчики. Натомість заступник мера Лариса Соколовська на тій же нараді заявила, що влада Луцька не повинна нести відповідальності за дитмайданчики, встановлені кандидатами, оскільки вони кваліфікуються як самовільна забудова. То поясніть же, у чому там справа? В кого будуть проблеми, якщо раптом майданчики завдадуть комусь шкоди?


Я би радив Анатолію Бірюкову не займатись балаканиною, а вникати в суть питання. Нехай краще перевірить те, чи продають на Тетральному майдані в наметі морозиво чи пиво. Переконаний у тому, що кожен обранець, так само і чиновник, зобов’язаний докладати всіх зусиль для того, щоб наші двори виглядали пристойно, а не в тому вигляді, в якому вони зараз перебувають. Це питання до нього, чому він не переймався, перебуваючи на посаді секретаря Луцької міськради тривалий час, відбуваючи три депутатські каденції. Скільки він зі своєї ініціативи встановив таких дитячих майданчиків?

Встановлення елементів благоустрою, а дитмайданчики є такими, відбувається з погодженням департаменту містобудування та архітектури. Для цього виготовляється генплан з чітким місцем розташування такого дитмайданчика і прив’язується до конкретної території. Якщо такі документи є, то встановлення відбувається законно. Після такого встановлення, такий дитячий майданчик має бути переданий у користування балансоутримувачів. Якщо ж балансоутримувачем є ЖКП, то – ЖЕКу, якщо ОСББ – тоді цьому об'єднанню.

Щодо встановлення з ініціативи ГО «Громадська ініціатива» та партії «Наша Україна». Встановлення таких майданчиків відбувались і 2, 3, 4 роки тому, і навіть у минулому році. Бо пріоритетом для нас є здоровий спосіб життя, пріоритет дитини, матері. Тому ми докладаємо усіх зусиль щодо відстоювання і захисту інтересів цих категорій населення.

Alexander: Андрій Григорович , що Ви зробите в першу чергу якщо станете мером???

Не буду давати зараз гарячих обіцянок. Бо в нас виборча кампанія завжди проходить під лейтмотивом, хто найбільше пообіцяє і скаже солодких слів. Лучани ситі пустими словами!
Ми йдемо до лучан з конкретною програмою дій, з конкретною стратегією розвитку Луцька на найближчі 10 років. Це не просто збір проблем чи їх аналіз, це відповідь на запитання, які кроки має зробити місцева влада, щоб наше місто зробити комфортнішим для лучан та привабливішим для гостей.
Перші кроки повинні бути над створенням платформи для можливості майбутнього руху вперед. Безумовно, це проведення тотального аудиту діяльності діючої влади. Такий аудит має бути проведений не для того, щоб покарати винних.
А перш за все для того, аби достеменно розуміти стан справ, у якому знаходиться міське господарство. Лише після чіткого аналізу і розуміння цих усіх проблем необхідно буде сформувати команду, яка на основі тих вихідних даних, керуючись стратегією розвитку міста буде вдаватися до дій та кроків, спрямованих на розвиток нашого міста.

Друг: Доброго дня. Чи інтернет-зв"язок недобрий чи організатори постаралися - Вас не чути у Володимирі-Волинському

"ВН": Це не відео-чат. Гостя просто видно, щоб усі знали, що він тут, у редакції. Відповіді гостя читайте.

Юрій: Проти вас використовують чорні піар-технології? Якщо так – то які?

І використовують, і використовували, і, напевно, будуть використовувати. Але кажуть: вовка боятись – в ліс не ходити. Цей вал застосування брудних технологій буде зростати в міру того, наскільки принциповою є моя позиція, позиція моєї команди щодо відстоювання інтересів лучан.

Не буду розповідати про обкидані фарбою борди, про публікації чи закиди про підробку документів, у тому числі рішення суду, бо для нас – це свідчення і підтвердження факту, що позиція наша тверда і рухаємось ми в правильному напрямку.

Я закликаю і інших кандидатів, і політичні сили не вдаватися до брудних, чорних піар-технологій, а власне зосередитись на веденні конструктивного діалогу щодо відстоювання інтересів лучан та розвитку нашого міста. Бо нам немає що ділити у Луцьку.
І якщо ми патріоти не на словах, а на ділі, то давайте будемо докладати зусиль, щоб Луцьк ставав кращим, а мешканці наші були щасливими. Бо від нас вони чекають не балаканини, а конкретних кроків і справ.

Ms.Sophisticated: Скільки грошей потратили на виборчу кампанію? Звідки їх взяли?

Я самодостатня людина. Стою твердо на ногах у цьому житті. Я гордий з того, що самостійно заробляю собі на життя і ніколи ні в кого нічого не просив. З 2001 року є юристом, а відтак це мій основний бізнес. Це та справа, якою я заробляю собі на життя.
Власне мені не соромно за свій шматок хліба, і мою декларацію можна порівняти з деклараціями інших кандидатів, співставити рівень мого річного доходу з тими благами, які я маю в житті, та благами, які мають інші кандидати.
Я не пересідав з одного авто на час виборчої кампанії на інше, не змінював офіси, і не просив ні в кого грошей. Бо всю свою виборчу кампанію фінансую з власного доходу, про яку подана декларація, і кожен з нею може ознайомитись, як на особистому сайті, так і в територіальній виборчій комісії.
МОП"УДАР" Віталія Кличка: Добрий день, Андрію. На Вашу думку, яких маштабів досягнуть фальсифікації на виборах? Дякую.

В силу закону, в силу того, що строки виборчої кампанії надзвичайно стислі, враховуючи ті процеси, які відбувалися і по формуванню територіальної виборчої комісії, і по формуванню дільничних комісій, є підстава вважати, що такі фальсифікації можуть мати місце. Наша з вами мета – не дозволити це зробити провладним силам, щоб захистити своє виборче право. Тому ми повинні забезпечити кожну дільницю спостерігачами, представниками преси, щоб не спотворити вибір лучан, а забезпечити прозорий і чесний результат цих виборчих перегонів.

дідо: 1.Чому за гроші всіх лучан будували дахи на будинках, де всі квартири є приватними?... 2.Чому за рахунок лучан фінансують агіт-листок для мерії під назвою "Луцький замок"?.. Чи лучанам потрібна збиткова газета ?

Про дахи. Міський бюджет формується із доходів, у тому числі тих, які надходять із відрахувань із заробітних плат, податків, місцевих зборів, які сплачують наші мешканці. Орган місцевого самоврядування в інтересах лучан зобов’язаний використовувати та витрачати ці кошти. Проблема дахів є нагальною. З метою її усунення, її вирішення було прийнято програму реконструкції дахів.
Наскільки правильно і послідовно реалізована ця програма - оцінку давати лучанам. Хоча є порушення і при реконструкції таких дахів екс-директором департаменту ЖКГ та при їх документальному оформленні.
Як на мене, реконструкція та капітальний ремонт мають проводитися не лише за принципом, де уже не капає, а ллється на голову, а за принципом, де наявна ініціатива громади будинку щодо створення ОСББ.

Тепер - про «Луцький замок». У міському бюджеті закладені кошти на висвітлення діяльності Луцької міської ради. Газета «Луцький замок» стала безпосередньо агітаційним матеріалом виключно луцького міського голови.
Всі матеріали висвітлюються і редагуються з позиції, наскільки наше місто з кожним роком все гарніше і гарніше. Альтернативної точки зору, відмінної від позиції луцького міського голови, в цій газеті не побачиш. Тому запитань багато і до міського голови, і до газети щодо об’єктивності висвітлення діяльності і міського голови, і депутатів, і виконавчих органів влади.
Газета буде збитковою до того моменту, коли погляд на питання журналістів буде здійснюватись через рожеві окуляри. Така позиція нікому не цікава, бо, на моє глибоке переконання, журналісти повинні бути «цепними псами» демократії й інтересів Луцька, а не ручними цуциками.

Manhattan: Скільки земельних ділянок Ви вибили для себе будучи секретарем земельної комісії?

Для себе – нуль. Для інших мешканців нашого міста, які звертались за допомогою в оформленні земельної документації, сприяв багато. Бо такі люди щодня приходять у мою громадську приймальню і скаржаться на бюрократію, тяганину чиновників та наражаються на ті перешкоди, які просто не в змозі подолати.
Моя депутатська робота полягала у тому, щоб допомагати таким людям, бо це багатодітні матері, учасники та ветерани війни та інші соціально незахищені верстви населення.
Рішення земельної комісії носять дорадчий характер. А питання про виділення таких земельних ділянок належить до виключної компетенції Луцької міської ради. І тому відповідальність за прийняття таких рішень несе Луцька міська рада та ті депутати, які голосували за ці рішення.

Alexander: Яка ваша позиція з приводу недобудованого мосту від залізничного вокзалу до Варшавки?

Виборчі обіцянки, які давалися лучанам, - це прямий обов’язок, виконати який повинна діюча влада. Питання залізничного переходу є актуальним та таким, що потребує негайного вирішення. Бо ми не маємо права змушувати наших мешканців обходити кілометр для того, щоб дістатися до залізничної станції та змушувати лазити попід потягами.
Такий перехід у силу тих зобов’язань, які брав на себе луцький міський голова при виділенні земельної ділянки під розташування торговельного комплексу «Караван», мають бути ним виконані, бо це проблема не мешканців, обов’язок вирішити яку є у влади. Для вирішення цього питання необхідно вести конструктивний діалог між інвестором, який збудував такий торговельний центр та залізницею. Лучани повинні мати залізничний перехід.

Юрій: Чи проводив ваш штаб соціологічні опитування в Луцьку? Якщо так, то вони співпадали з тими, які оприлюднювали останнім часом волинські ЗМІ?

Ті соціологічні дослідження, які оприлюднюються у ЗМІ, є спробою маніпулювати волевиявленням та думкою лучан. Бо жодна цифра, як є у цій соціології, не відповідає дійсності. Для того, щоб можна було спиратись на соціологію і розуміти електоральні настрої, необхідні незалежні соціологічні дослідження. Адже ця виборча кампанія характеризується змаганням штабів щодо оприлюднення проплаченої, замовної соціології.

Сподіваюся, що лучани свідомі і розуміють, що ця соціологія проплачена штабами, а цифри є необ’єктивними. Вважаю, що лучани не дозволять маніпулювати своїм волевиявленням, і при голосуванні кожен дасть відповідь собі на запитання: черговий раз хочемо перевірити професійну придатність тих, хто і так її не виправдав за час перебування на теплих насиджених кріслах, чи справді хочемо змін? Впевнений, що лучани зроблять правильний вибір, про який потім не жалкуватимуть.

Romuald: Що плануєте робити з луцькими дорогами? Прохання не загальними фразами, а конкретно, хто, як, коли і за які гроші. Чи як зараз - косметичні ремонти і через рік в дорожників знову робота?

Щодо реконструкції дорожнього покриття, то будівництво доріг та їх ремонт має відбуватись системно та контрольовано. Для нас ремонт доріг асоціюється з працівником дорожньої служби, з лопатою та засипанням асфальту в калюжу.
Ремонт доріг вимагає серйозних інвестицій та капіталовкладень. Тому, щоб системно ремонтувати дорожнє покриття, необхідно вирішити питання щодо наповнення міського бюджету, його дохідної частини. Таке наповнення має бути першочерговим завданням влади, яка буде обрана.
Питання, як наповнити бюджет, мною неодноразово висвітлювалось і розкривалось. Одним із головних акцентів щодо ремонту доріг має стати забезпечення контролю за якістю виконання дорожнього покриття. Щоб з року в рік не ремонтувати ті самі автошляхи.

Tan4ik: Пане Андрію, чиновники міської ради нещодавно заявили, що апеляційному суду не сподобалося, як було прийнято рішення про тариф, а не сума тарифу... Тобто якщо процедуру пройдуть вдруге за усіма правилами, то проїзд залишиться 2 грн.??? Що скажете з цього приводу? І взагалі зараз перевізники бють себе в груди, що і 2 грн - це збитково, треба вже 3 грн...

Сьогодні вони б'ють, що треба 3, завтра буде 4. З розумінням ставлюсь до здорового бажання підприємців заробляти більше. Але пріоритет кожного мешканця для мене важливіший. Відповідно до частини 2 статті 19 Конституції України, органи місцевого самоврядування зобов’язані діяти виключно в межах, на підставі й у спосіб, передбачений законом.
При погодженні такого тарифу для приватних перевізників та встановленні для Луцького підприємства електротранспорту було порушено закон у частині обґрунтування такого тарифу та механізму його прийняття.
Мій обов’язок – захищати інтереси громади, тому ще рік тому після прийняття таких рішень виконкомом я звернувся з позовом до суду. Бо переконаний, що влада не має права за свої помилки перекладати відповідальність на лучан, залазити нам у кишені.

Якби не було бізнес-афери на ЛПЕ з придбанням в лізинг автобусів, то тариф і далі складав би 1,50 гривні в маршрутці і 75 копійок в тролейбусі.

Юрій: В Інтернеті гуляла інформація, що рішення суду про ціну проїзду в луцьких маршрутках – підробне. Чи чули ви про це? Ясно, що ви скажете, що це неправда, але скажіть, як гадаєте, кому вигідно поширювати таку брехню? Ця інформація вперше засвітилася на сайті, який пов’язують з Бондарем…

Перше – рішення суду відскановане і висвітлене на сайті Андрія Козюри. Кожен бажаючий, хто хоче отримати таке рішення, може його взяти на сайті, роздрукувавши.
Щодо підробки, то перед тим, як робити ці чорні закиди, необхідно дати відповідь на запитання: хто зацікавлений, щоб таке рішення не виконувалось?

Такою постановою справедливість відновлено і обов’язок органів влади та перевізників його виконати, показавши, що влада діє і служить інтересам громади.

Володя: Доброго дня, розкажіть будь ласка про вашу співпрацю з А.Гриценком. Що не підійшла дана політична сила? Чи малий рейтинг? Домовились з Нашою Україною?

Я ніколи не був у складі політичної партії «Громадянська позиція». З 2005 року, з моменту створення політичної партії «Наша Україна» я є її членом. В будь-яких інших політичних силах ніколи не перебував.
Особисто знайомий і з Анатолієм Степановичем Гриценком, і з Валентином Наливайченком, і з багатьма іншими політиками, які є принциповими і відданими інтересам України.
Поділяю їхні позиції щодо об’єктивного стану справ у нашій країні, тому в цій частині вважаю, що обов’язково для кожного патріота України, незалежно від політичної приналежності, стояти твердо на захисті інтересів українства.

Справедливий: Я розпитував у людей за Вас і мені ніхто не сказав що Ви порядна людина, а навпаки казали що корислива і підла, що краще справу з ним не мати. Дивлячись Ваші виступи по телебаченю, вроді нормальний хлопець.Чому так? І друге запитання. Правда що приміщення колишнього кафе "Буратіно" Ваше і чи правда що Ви там щось начудили без дозволу Кревського і весь будинок буцімто без води лишився?

Перше – є така українська приказка: зустрічають по одежі, проводжають по розуму. Я прихильник того, що про людину справи повинні говорити голосніше, ніж її слова. Мені не соромно за свою роботу в Луцькій міській раді, за кожне голосування та прийняте рішення, за кожний відстояний інтерес та право лучан. Щодо звинувачень у мою адресу, то вони будуть завжди. Однак оцінюйте конкретні факти і мої дії, а не слова інших, бо про людину судять за її вчинками.

Друге. Я маю таке ж саме відношення до кафе «Буратіно», як до запуску в космос Білки і Стрілки. Питання законності ведення будівництва належить до компетенції департаменту містобудування та архітектури та органів Держархбудконтролю. Якщо вам відомі такі порушення, звертайтесь безпосередньо до цих органів для перевірки такого будівництва.

кубік: Ви підете на дебати, які організовує ОПОРА? Кого б хотіли там побачити?

Безумовно! Хотів би побачити нині діючого міського голову, Анатолія Петровича Грицюка і Миколу Ярославовича Романюка. Бо за час виборчих перегонів жоден з них на відкриті дебати кандидатів на посаду луцького міського голови не з'явився. Лучани не повинні вибирати кота в мішку.
Всі ті проплачені, замовні матеріали у ЗМІ, сподіваюсь, будуть належним чином об’єктивно оцінені нашими мешканцями. Лише при відкритому конструктивному діалозі народжується істина. Тому якщо кожен з цих кандидатів має свою програму і справді відстоює інтереси лучан, зобов’язаний з'явитися на такі дебати та довести свою професійну придатність на предмет можливості керувати містом та провести реформи.

kvaak30: Андрію, в разі обрання вас мером що ви будете робити для покращення життя людей із вадами зору?

Відстоювання інтересів соціально незахищених верств населення є одним з пріоритетних напрямків, які необхідно реалізовувати.
Ми повинні бути свідомими, що люди з вадами зору повинні мати можливість належним чином пересуватися містом та мати доступ до всіх його благ.

У Луцьку недостатньо світлофорів, обладнаних спеціальними засобами для забезпечення переходу через дорогу. Захист прав та інтересів таких лучан та інших соціально незахищених є обов’язком влади та свідченням її соціальної відповідальності.

Tan4ik: Розкажіть про своє особисте трохи... Чи є дівчина, можливо, наречена?? Хто ваші батьки? Ким мріяли бути у дитинстві? Найулюбленіший заклад харчування у Луцьку? тощо.... щось живе і цікаве... а то від політики вже нудить))))))))))

Одружений. Маю сина. Батько Козюра Григорій Володимирович – заступник керуючого банком. Мама – Козюра Валентина Федорівна – пенсіонер. В дитинстві мріям бути спецагентом 007, виконувати «надважливу місію», як у фільмі.

Iryna: У мене вдома є четверо дуже гарних кошенят. Нікому вони і безплатно не потрібні. А я не можу їх викинути чи вбити. Вдома теж тримати їх немає можливості: незадоволені батьки, сусіди і т. д. Що мені з ними порадите зробити?

Ми повинні бути свідомими, що, беручи будь-яку тварину, ми несемо відповідальність не тільки за свої дії, а й за це земне створіння. Як в книзі «Маленький принц» - «мы в ответе за тех, кого приручили». Тому при вирішенні долі цих кошенят переконайтеся, що в надійні руки ви їх віддали.

Fantom: Чи відчуваєте ви тиск нинішньої влади під час виборчих перегонів ?

Такий тиск найбільше проявиться при голосуванні та підрахунку голосів. Тиск нікуди не зникав і ніколи не зникне. Бо влада не зацікавлена мати протилежну точку зору, конструктивну критику та допуск до влади простих людей.

Наше завдання – бути незламними, принциповими і залишатися відданими українським цінностям, демократії та патріотизму. Якщо наша позиція буде тверда і патріоти об'єднаються за принципом «Україна понад усе», то ніякий тиск значення мати не буде.

Ms.Sophisticated: Чи вірите Ви в те, що значна частина лучан Вам довіряє і чому?

Вибори – це той лакмусовий папірець, який дає відповідь на запитання: наскільки влада захищала та відстоювала інтереси та права громади, наскільки служила лучанам. На виборах кожен з нас дає оцінку діючій владі. І довіру та підтримку ми побачимо після підбиття результатів виборів. Сподіваюсь і переконаний у тому, що лучани зроблять достойний вибір, про який потім не жалкуватимуть.

Володя: Є інформація, що якщо Романюк стане мером, ви обіймете цікаву посаду. Підтвердіть або спростуйте дану інформацію.

Для мене непринциповим є зайняття посади чи отримання владного крісла. Бо такі пропозиції надходили і надходять. Однак для мене принциповими є інтереси мешканців Луцька.
Я готовий працювати в команді з іншими політичними силами і кандидатами лише на основі здорового глузду і прагматичних позицій.
Вважаю, що всі кандидати повинні докласти всіх зусиль для того, щоб зробити наше місто кращим, а мешканців щасливими.
Якщо такі пріоритети будуть поділяти інші кандидати, я готовий об’єднуватись та реалізовувати конкретний план дій, який буде сформований на основі розробленої нашою командою стратегії розвиту Луцька на найближчі 10 років.

Mirna: Ще розкажіть якими парфумами користуєтесь, яку чоловічу косметику використовуєте. І взагалі як, на вашу думку, повинен виглядати справжній чоловік? Просто я чула, що ваша дружина - консультант з краси в компанії "Мері Кей", здається, навіть одна з лідерів на Волині. Це правда? Вона, мабуть, вам допомагає бути таким акуратним та стильним? Ну, і підбором косметичних засобів для свого любого опікується? Так же?

Вважаю, що кожен чоловік повинен виглядати скромно, але зі смаком. Думаю, що я маю смак. З ним все гаразд. Не буду робити рекламу ніяким торговим маркам, але основним парфумом є туалетна вода. Щодо дружини, то вона є успішним лідером компанії «Мері Кей», що одночасно є її захопленням.

МОП"УДАР" Віталія Кличка: Андрію задайте собі некомфортне питання як кандидату на посаду мера? і дайте на нього відповідь ))Дякую

Я у цій студії не для того, щоб самому собі ставити запитання. Я їх собі й так дуже часто задаю, повірте. Незручне запитання для кожного кандидата – як віддавати борги діючого міського голови, бо тільки кредитів є 48 мільйонів. «Долг платежом красен».
І тому за борги треба буде розраховуватись новій владі. Власне тому кожному, хто прийде на цю посаду, треба буде зосередити свої зусилля над тим, щоб наповнити міський бюджет, заплатити за кредитами попередника та йти вперед, здійснюючи реформи в усіх сферах життєдіяльності міста.

Тетянка: Про що з вами вчора говорив Бондар?

Вчора я не бачив Володимира Нальковича і навіть не спілкувався з ним по телефону.

Tan4ik: Оскільки ви вже одружені, питання наступне: яким було ваше весілля? Де воно відбувалося?

Ви ображені на мене, що я вас не запросив на весілля чи на урочисту церемонію одруження? :-)
Власне шлюб та все, що з ним пов’язано, стосуються двох людей. І всі рішення щодо його укладення, святкування вирішують двоє.

Володя: Стосовно Буратіно, ви сказали Я маю таке ж саме відношення до кафе «Буратіно», як до запуску в космос Білки і Стрілки. А давайте піднімемо документи і якщо виявиться що ви є власник і дана будівля в заставі в одному із банків то ви подаруєте своє авто головному редактору Волинських новин. Домовились?


Проблем нема. Але я не є власником цього закладу. Тому якщо ви дасте підтверджуючі документи щодо наявності у моїй власності корпоративних прав, то із задоволенням подарую свій автомобіль редактору «ВН».

Inna: Доброго дня.Скажіть,будь ласка,Андрію,кого ви рахуєте своїм головним опонентом у цих виборах?

Миколу Ярославовича Романюка.

Володя: Те, що ви будете працювати на благо, - це відомо. На сесіях розглядаєте ряд питань, мене цікавить що буде з Буратіно, чому його загородили аж до дороги? Хороший буде торговий центр, якщо виграє потрібна людина на виборах?

Це питання до дирекції та власників цього кафе.

Олександр: Пане Андрію! З ким із теперішніх депутатів міської ради підтримуєте дружні стосунки? Кого недолюблюєте? Кого побоюєтесь? Кого Поважаєте? Хто з них, на Вашу думку, не втратив свого людського єства за час перебування у міській раді в складі депутатів? І якщо можна, скільки грошей за місяць (в не передвиборчий) витрачаєте?

Щодо колег, то серед них є компетентні та поважні люди. Оцінку діям кожного депутата давати вам. Моєю метою було не заводити товариські відносини з усіма депутатами, а мовчки робити свою справу. Наскільки успішно мені це вдалося - оцінюйте самі. Ми несемо відповідальність за свої вчинки. І тому я можу нести відповідальність лише за свої.

Tan4ik: Ні ,я не ображена, що ви мене не запросили.... Просто ви публічна людина і звикайте вже до таких запитань... Не завжди ж питати вас про політику))) Своїм виборцям ви цікаві і як просто людина......

Дякую, я врахую :-)

kvaak30: Як ви гадаєте скільки ще зійде з дестанції кандидатів на міського голову?

Думаю, що зійде і найближчим часом. Всі стануть свідками таких подій.

kvaak30: Андрію, як ви гадаєте, чому серед такзваних демократичних кандидатів не відбулося об'єднання? Я маю на увазі інформацію в ЗМІ, в якій йшлося, що меншрейтингові кандидати знімуть кандидатуру на користь одного?

Об'єднання, у тому числі демократичних кандидатів, на моє переконання, має проходити не лише на основі сповідування демократичних ідеалів, а на основі спільних поглядів на стан речей, на план реформування та бачення майбутніх кроків. Наша проблема в тому, що на троє козаків у нас два гетьмани. Тому ніхто не бажає поступитися амбіціями, бо вважає себе найдостойнішим. При такому стані речей завжди виграє третя сторона.
Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл сьогодні бере участь у чат-конференції інтернет-видання «Волинські новини».
У чат-конференції на «Волинських новинах» бере участь депутат Волинської обласної ради, голова Волинського обласної організації Єдиного Центру Володимир Бондар.
Сьогодні луцький гурт ФлайzZzа взяв участь у чат-конференції інтернет-видання «Волинські новини»
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus