USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95
Федік Микола Миколайович
11

Дата народження

1 лютого 1987 р.

Спеціальність

юрист

Проживає

Луцьк

Посада

підприємець

Діяльність

депутат Луцької міської ради

Партія

ВО "Свобода"

Народився 1 лютого 1987 року.

Мати – звичайна вчителька, батько – сільський трудівник. Шкільні роки провів у селі Піщане.

Освіта

Вищу освіту здобув у Волинському національному університеті імені Лесі Українки, вивчав цивільне право.

Громадська діяльність

У партії ВО «Свобода» з 2007 року. На місцевих виборах 2010 року балотувався до Волинської обласної ради. На тих же виборах був заступником керівника обласного виборчого штабу по роботі із членами комісій та спостерігачами.

В одному з інтерв’ю Микола Федік розповів, що ідеологією націоналізму зацікавився ще у шкільні роки завдяки своєму хресному. Долучався до різних міських націоналістичних організацій, коли став студентом юридичного факультету Волинського національного університету, що співпало у часі з подіями Помаранчевої революції.

Кар`єра

У студентські роки (у 2008 році) почав працювати юристом у Волинській обласній організації ВО «Свобода».

Окрім того, Микола Федік працював три роки на посаді юрисконсульта Волинської обласної інфекційної лікарні. Свого часу здійснював юридичне забезпечення діяльності народного депутата Анатолія Вітіва, готував законопроекти, проекти депутатських запитів та звернень.

Приватний підприємець.

Депутатська діяльність

12 січня 2014 року балотувався на проміжних виборах до Луцької міськради на мажоритарному виборчому округу №5, однак тоді перемогу в окрузі здобула Ірина Констанкевич.

У жовтні 2015 року обраний депутатом Луцької міської ради VII скликання від Луцької міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

У 2020 р. обраний депутатом Луцької міської ради від ВО "Свобода". Голова фракції ВО "Свобода" в міській раді. Голова постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Сімейний стан

Одружений, має доньку.

Джерела: ВолиньPost, Луцька міська рада
Система Orphus