USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Запитай юриста
[24 Липня 2016 13:42] tanya_n: Доброго дня!У нас троє дітей до 6 років. На даний момент, я в декреті, а чоловік отримує мінімальну заробітну плату. Власного житла у нас не має, винаймаємо квартиру. Чи маємо ми можливість отримати якимось чином житло від держави? Чи хоча б в кредит під невеликий відсоток?

І ще одне питання...Де я можу дізнатися інформацію на оздоровлення дітей в санаторіях?

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Питання у Вас не юридичне, та в міру володіння інформацією з цього приводу, скажу наступне. Теоретично маєте право отримати житло від держави. Для цього, в першу чергу, слід перебувати на квартирному обліку при виконкомі відповідної міської ради. І там житло видається в порядку черговості. Питання придбання житла в кредит на пільгових умовах на сьогодні в компетенції Державного Фонду Сприяння Молодіжному Житловому Будівництву, і з програмами цього фонду Ви можете ознайомитись на його сайті. Інформацію про оздоровлення дітей в санаторіях можете дізнатись у відповідних підрозділах міської ради (зокрема у справах сім'ї, молоді та спорту, соціального захисту населення), також в управлінні соціальнго захисту населення облдержадміністрації.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus