USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88
Запитай юриста
[3 Серпня 2016 13:35] Порядок виділення земельної ділянки для безоплатної приватизації: Добрий день. Я працюю землевпорядником і у мене виникла ситуація, щодо сільської ради звернулася громадянка, яка хоче, щоб їй виділили земельну ділянку в порядку безоплатної приватизації. На даній земельній ділянці є неоформлений будинок і жодних документів на нього немає. Є заповіт на сина власниці будинку, яка померла в 2000 роках. На даний час в цьому будинку проживає його дочка, яка і хоче, щоб їй виділили земельну ділянку, без переоформлення будинку. Чи має право сесія сільської ради, виділити цій громадянці земельну ділянку в порядку безоплатної приватизації, без переоформлення будинку, на який немає документів і він ніде незареєстрований? Чи можливо спершу потрібно переоформити будинок на її батька як спадкоємця, а потім аж земельну ділянку? В батька цієї громадянки є ще 5 братів і сестер, які проживають у Росії.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Сесія сільської ради має право виділити вказаній громадянці земельну ділянку в порядку безоплатної приватизації, без переоформлення будинку, оскільки якщо на будинок жодних документів немає, і він не значиться в реєстрі нерухомості як об’єкт нерухомості, то такий будинок якимось чином переоформити не можливо. Спочатку слід його узаконити, та зробити об'єктом нерухомого майна, а без земельної ділянки це неможливо.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus