USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[3 Серпня 2016 21:32] Дмитро: Доброго вечора! Така ситуація: бабцю (72 років) забрала швидка, госпіталізували в Луцьку клінічну лікарню з діагнозом (аритмія), лікар, оглянувши, зразу виписав ліків на 700 грн. Ліки я купив, але неможу зрозуміти: чи в нас безкоштовна медицина чи ні, і чи можна мені чи їй (бабушці) кудись звернутись, щоб повернули ці кошти (чеки збереглись)?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Забезпечення ліками не входить в безоплатність медицини. Безоплатність нашої медицини включає роботу медперсоналу, а ліки надаються при безвідкладних випадках (швидкою допомогою). А щодо матеріальної допомоги у зв’язку з витратами на лікування - можете звернутись до благодійних фондів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus