USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93
Запитай юриста
[12 Серпня 2016 10:28] uspesnaledy8: Доброго дня!

Підкажіть, будь ласка, якісь аналогічні рішення на написання позовної заяви. Предмет спору - про стягнення заборгованості за договором оренди землі, розірвання договору оренди землі. Позивач -міська рада, відповідач - особа (не ФОП і не СПД).

Дуже буду вдячна за відповідь.
Відповідь юриста:
Я не підкажу Вам аналогічних рішень з таким предметом, бо безпосередньо з такими особисто в практиці не стикався, щоб надати Вам рішення по конкретних справах.

Щоб знайти судову практику, про яку запитуєте, Вам слід зайсти на сайт реєстру судових рішень, та за відповідними параметрами пошуку, зокрема за контекстом, шукати такі рішення, перечитуючи кожне, допоки не знайдете підходящого.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus