USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Запитай юриста
[17 Серпня 2016 09:42] uspesnaledy8: Доброго дня!
Депутату міської ради не надали інформацію на його депутатський запит. Куди скаржитись? Хто повинен скласти адмінпротокол?
Заздалегідь дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! До внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (до поки не було деталізовано статтю 212-3 цього Кодексу), за ненадання відповіді на запит депутата місцевої ради органи прокуратури складали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 212-3 КУпАП за порушення прав на інформацію. На сьогодні зазначена стаття КУпАП доволі деталізовано визначає саме за ненедання якої інформації і кому настає за нею відповідальність. І про депутата місцевої ради в ній згадки немає. Однак можна спробувати поскаржитись представнику уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, де поставити питання про складення протоколу за ст. 212-3 КУпАП на особу, яка проігнорувала запит депутата місцевої ради. Можливо на неї і буде складено протокол про адміністративне правопорушення.
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Серпня 2016 18:09
Добрий день.Підскажіть будь ласка ,1/2 старого дому і всього майна має свекор і 1/2 подарунком має мій чоловік. Ми з чоловіком побудували новий дім на території де живемо разом з його батьками.Документи на новий дім зроблені на мого чоловіка ,батько невказаний Чи має 1/2 нового дому батько? І чи переходить чоловікові дарча 1/2 старого дому на новий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus