USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Запитай юриста
[20 Серпня 2016 00:13] Виктор: Скажіть, будь ласка, я звертався з інформаційним запитом в комунальне підпріємство, щоб мені надали хімічний аналіз води, яку вони постачають. Мені відмовили, вказавши, що така інформація є інформацією з обмеженим доступом. Чи правомірно це?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я вважаю, що запитувана Вами інформація в розумінні Закону України "Про доступ до публічної інформації" належить до категорії інформації щодо якості харчових продуктів і предметів побуту, і, на моє переконання, не може бути віднесена до інформації з обмеженим доступом. Спробуйте написати з цього приводу відповідну заяву представнику уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про складення протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 212-3 КУпАП на особу, яка проігнорувала Ваш запит.
Коментарів: 1
Виктор Показати IP 21 Серпня 2016 10:45
В нас Виконком міської ради дав дозвіл на проведення ярмарку кожен вівторок та п’ятницю на проїжджій частині вулиці розпорядником ярмарку визнали рішенням КП."Водоканал" я звернувся з запитом до розпорядника щоб мені надали відповіді що стосуються цього ярмарку а саме яка кількість осіб заключила договори з розпорядником ярмарку про участь в ньому, кількість коштів виручених від учасників за певний період,і ще багато питань про кошти і касовий апарат яким вони проводять розрахунок за надані послуги з учасниками ярмарку. На запит мені відповіли що КП "Водоканал" не являється суб’єктом владних повноважень і відмовили в надані інформації. Підкажіть будь ласка чи правомірно мені відмовили адже вони користуються майном територіальної громади і створював їх орган який представляє інтереси територіальної громади. Завчасно дякую за відповідь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus