USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[31 Серпня 2016 13:34] uspesnaledy8: Доброго дня!
Скажіть будь ласка, чи може міська рада прийняти до свого розпорядження мережу водяних насосів, які на даний час знаходяться в заставі Укргазбанку та на які немає жодних документів? Дана мережа підключена до ОСББ. Чи повинні вони надати згоду? Як взагалі вирішити таку ситуацію?
Заздалегідь дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо під "прийняти до свого розпорядження" маєте на увазі прийняття у власність, тоді для відповіді на це запитання потрібно більше вихідних даних: кто попередній власник, на якій підставі і ким вони надані в заставу банку, який статут цих водяних насосів - нерухоме чи рухоме майно. Тому, щоб відповісти на вказане запитання Вам слід спочатку як мінімум уточнити те, що зазначив.
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Березня 2020 21:54
Ірина, народивши дитину в 15 років і не перебуваючи у зареєстрованому шлюбі, вирішила звернутися до батька дитини з позов про стягнення аліментів на утримання дитини. Суд повернув заяву на підставі ст. 185 ЦПК посилаючись на те, що Ірина не має повноважень на представництво дитини в суді. Хто повинен бути процесуальним представником дитини?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus