USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[8 Вересня 2016 11:18] Alina: Доброго дня! Скажіть будь ласка, мій чоловік помер, а на його вік мені не вистачає кілька місяців трудового стажу, аби моя дитина отримувала пенсію по втраті годувальника. Чи маю я право доплатити за трудовий стаж?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я думаю, що ні. Просто трудовий стаж не купується. Питання його зарахування за минулий період відбувається дещо по іншій процедурі, коли наприклад встановлюється факт здійснення певної трудової діяльності без офіційного оформлення цього. Тоді за минулий період проплачуються усі передбачені законом відрахування, і такий період може бути зарахований за офіційний трудовий стаж.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus