USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[8 Вересня 2016 12:44] Оксана: Доброго дня! Я дуже вдячна вам за відповідь.

Я задавала вам запитання щодо оскарження постанови про адміністративне порушення і можливість поновлення строку оскарження, якщо мій чоловік перебуває за кордоном.

Запитання від 7 Вересня 2016 14:57] Оксана.

Хотіла б запитати ще по цій справі. Якщо ми вирішимо, що нам вигідніше просто оплатити штраф і не псувати собі нерви, і не витрачати часу, то я можу зараз його оплатити без чоловіка, який перебуває за кордоном? І що буде, якщо термін в 15 днів, за який ми мали оплатити, вже пройшов (постанова виписана 17.08.2016) і письмової відповіді на оскарження постанови (написаної 17.08.2016 моїм чоловік на ім'я начальника поліції) ми ще неотримували?

Оскільки, коли ми отримаємо офіційно відповідь з датою (як мені усно повідомили, що заяву на скасування не задовільнили), то ми повинні заплатити впродовж 15 днів штраф.

Я так розумію, що я жодної офіційної відповіді і не отримаю поки знову не піду в поліцію. Мені можуть надати офіційно відповідь без чоловіка? Що робити зі штрафом, який може вирости у два рази? І що робити, якщо у поліції скажуть, що ми взагалі не писали жодної заяви на скасування постанови? Дуже дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я думаю в такому випадку, щоб не було ніяких формальних моментів, Вам слід отримати копію відповіді, надану керівником патрульної поліції за результатами розгляду скарги на постанову, розписатись про її отримання із зазначенням дати, і тоді заплатити штраф. Не думаю, якщо Ви дійсно писали і подавали скаргу, що Вам скажуть, що вона не надходила до поліції.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus