USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93
Запитай юриста
[16 Вересня 2016 14:16] ТЕТЯНА: Доброго дня. Потребую Вашої допомоги з такого питання. Маю на меті продати будинок в селі. Покупець має певну суму мені віддати одразу, а частину протягом певного часу. Як правильно оформити розписку на отримання грошей і на борг, що залишиться. Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку, щоб Ви себе перестрахували, буде правильно укласти договір купівлі-продажу з відстрочкою платежу, в якому передбачити, що право власності в покупця на вказаний будинок виникне з моменту проведення повного розрахунку за нього. Так це виглядатиме правильно, і забезпечить Ваші інтереси на випадок подальшої недобросовісної поведінки покупця.
Коментарів: 1
юрій Показати IP 16 Вересня 2016 18:29
Чи можна дізнатися відповідь на таку ситуацію: виробивши закордонний паспорт його мені не віддають аргументуючи це тим що я є ніби я є в якихось списках від військомату і я відповідно маю отримати від них дозвіл-співбесіду чи повістку й тоді аж мені віддадуть мені паспорт?! Перед цим мені ніякої повістки не давали,і відповідно про якісь списки не повідомляли !!??Підскажіть на скільки це є обгрунтовано законом чи ін.нормативними актами???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus