USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[28 Вересня 2016 12:17] olga: Місцевий водоканал по-суті є монополістом в нашому селищі. Державна установа звернулась до нього з запитом про публічну інформацію щодо кількості споживачів та доходу від надання послуг. Водоканал запит проігнорував. До якого суду звернутись про ненадання відповіді на наш запит?
Відповідь юриста:
До територіального представника уповноваженого Верховної Ради України з прав людини із заявою про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 212-3 КУпАП, оскількищо відповідно до п. 8-1 ч. 1 ст. 255 КУпАП протоколи про зазначене правопорушення мають право складати уповноважені особи секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або представники Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.
Коментарів: 1
Оксана Показати IP 28 Вересня 2016 16:31
Заявниця повідомляє, що в цьому році отримала паспорт, але реєстрація за місцем проживання не була вказана. Жінка з даним питанням зверталась до сільського голови, але їй було відмовлено. Вона немає свого будинку, тому прохала прописати її там, де раніше проживала її померла мати. Прохання надати роз`яснення, як діяти в даній ситуації. Чи можливо жінці зареєструватися за адресою, де проживала її мати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus