USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[30 Вересня 2016 16:03] Тетяна: Добрий день.

Надайте, будь ласка, роз'яснення щодо питання діяльності уповноважених осіб

наприклад, гр. Іванов нотаріально оформив доручення Петрову з правом оформлення будь-яких документів. У Петрова є у власності земельна ділянка, для виділення її в натурі (на місцевості).

Для виділення її необхідно подати відповідну заяву. Від кого має писатися заява: від імені Іванова чи Петрова? Якщо від Іванова, то хто має її підписати?

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо в дорученні чітко прописано, що має представляти інтереси і підписувати документи з будь-яких питань, тоді на підставі такої довіреності може подавати запитувану заяву і Петров, як довіритель. Зазвичай особи, які приймають документи від довірителів, в силу недостатньої обізнаності інституту представництва, можуть вимагати подання таких документів особисто довірителем, оскільки, на їх думку, прописаних в довіреності повноважень недостатньо. Зауважу ще такий момент, що питання розпорядження майном довірителя прописується завжди окремо на конкретні об'єкти.
Коментарів: 1
Маряна Показати IP 1 Жовтня 2016 15:13
Добрий день!!!Цікавить таке питання..Якщо діти неповнолітні яким по 4 роки брали участь в приватизації і для того щоб зареєструвати свідоцтво на првовласності чи потрібно дітям виробляти індифікаційні номера чи з документів потрібно буде тільки свідоцтво про народження?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus